Anatolijus, pasitaręs su mylimąja, namuose susistatė kameras bei kitą reikiamą techniką ir ėmė rodyti, kaip jiedu gyvena karantino metu. Bene daugiausiai laiko poros gyvenime šiuo metu užima namų remontas ir... išmanieji telefonai.

„Idėja gimė antrą ar trečią karantino savaitę. Vieną dieną su žmona susėdome ir nutarėme, kad pasiilgome žmonių. Ta idėja gimė savaime. Kaip tik tuo metu buvo įsisiūbavę mano koncertai savaitgaliais internetu. Kadangi esu buvęs realybes šou, turime tokią dalyvių grupę, kurioje dalinamės nostalgiškais prisiminimais – apimti to jausmo ėmėme ir sukūrėme savąjį šou. Atsiklausiau žmonos, ar ji nieko prieš, bet ir jai ši idėja pasirodė įdomi“, – pasakoja pašnekovas.

„Šiaip ne taip nugalėjome aparatūrą, kurios reikia transliavimui ir kuri net dabar ožiuojasi. Taip pat atsisiunčiau reikiamas programėles. Kasdien yra iššūkių su šiuo reikalų“, – neslepia jis.

Kojas apšilti savajame namų realybės šou spėjusi pora jau turi ištikimų gerbėjų.

„Kol kas žmonės šiek tiek atsargūs ir vangūs. Drastiškų žiūrovų tikrai neturime, bet jau turime fanų, kurie džiaugiasi, kad mes transliuojame, nes karantino metu jie dėl to rado naują pramogą. Turime vieną bičiulį su negalia, kuris sako, kad jei ne mes, jis neturėtų ką veikti šiomis dienomis. Turime ir pastovų faną iš Klaipėdos, su kuriuo irgi draugaujame.

Natūraliai užsimezga ryšys su žiūrovais. Galbūt, jei ne karantinas, tai ir aš nepulčiau su jais taip bendrauti, ir jie nepultų rašyti. Bet sukūrėme tiltą, kur tai tapo įmanoma. Žmonės ėmė mus sekti, o mes ėmėme plačiai bendrauti. Mūsų kanalas atviras visiems, jame pykstame ir ant politikos, ir ant savęs, ir ant aparatūros. Savo šou žymime N-18 ženklu, kadangi jame kartais nusikeikiame, lengvai pasiburnojame. Na, bet toks gyvenimas, tokia ta buitis“, – sako Anatolijus.

Sutuoktiniai jau nufilmavo dešimt šou serijų. Kiekviena jų yra skirtingos trukmės: vienos tiesioginės transliacijos trunka kelias valandas, kitos – 8.

„Turėjome pertrauką, kuri truko beveik savaitę, nes buvo problemų su kompiuteriu. Jis nebepavežė tokio srauto, beje, mes ir patys šiek tiek pavargome, kadangi aš beveik kiekvieną savaitgalį stengiuosi padaryti dar ir kažkokį live koncertą. Paskutinį kartą jį jau dariau iš lauko terasos Druskininkuose“, – pasidžiaugė dainininkas.

Atlikėjas sako, kad atsiradus didesniam dėmesiui atsiranda ir įsipareigojimas tęsti šias transliacijas iš namų.

„Dar norisi. Juolab, kad patį sunkiausią laiką – pradžią – jau išbuvome. Dabar atsirado susidomėjimas mūsų šou. Tai vieni parašo, tai kiti, dabar ir jūs paskambinote. Tai įpareigoja nesustoti ir daryti toliau“, – sako pašnekovas.

„Pasižiūrime, ką nufilmuojame, tai juokiamės iš savęs, iš savo judesių ar veiklos. Beveik visada sėdime prie telefonų ar kompiuterio. Pavyzdžiui, nufilmavę pirmą parą, atsisukome ir viską pagreitintai peržiūrėjome. Supratome, kad neiškišame nosies iš išmaniųjų įrenginių. Aišku, suprantama, nes aš daug laiko praleidžiu „Youtube“, kur žiūriu, kaip viską tinkamai sujungti, kaip transliuoti ir t.t. O žmona daro visokius fotošopinius reikalus, pavyzdžiui, kaip padaryti gražesnę užsklandą. Taip ir bėga tas laikas. Tad ir bendras vaizdas toks – atrodo, kad tik į telefonus ir težiūrime“, – juokiasi jis.

Poros realybės šou vadinasi „Netobuli“, ar ir jo turinyje yra netobulumo?

„Oi, tikrai taip. Praktiškai viskas. Nuo remontuojamų namų, kur matosi tinkas, kaip viskas keičiasi ir kaip klijuojame tapetus, kur vaizdas ne pats tobuliausias, iki to, kad aš tikrai namuose nevaikštau su kostiumu“, – šypteli dainininkas.

Pasiteiravus, ar netobulumo yra jo bei žmonos santykiuose, Anatolijus neneigia, kad jų gyvenime būna ir šilto, ir šalto.

„Visko būna, kaip ir pas visus. Būna, kad dėl kažko nesutariame, pasiginčijame. Man vienaip atrodo, žmonai – kitaip. Bet tai normalu. Kartais viskas būna gerai, kartais būname susierzinę, o kartais net iš lovos išlipus jautiesi kaip nesavas, kai visi, atrodo, yra priešai“, – pasakoja A. Oleinik.

Ko gero, tik maža dalis žmonių ryžtųsi savo namuose sustatyti kameras ir atskleisti jų buitį, o jei ir taip nutiktų – tikėtina, dėl to kruopščiai sektų savo elgesį. Tačiau Anatolijus tikina, kad visko sustyguoti neįmanoma.

„Nesukontroliuosi visko. Jei krapštai nosį, kai ji tau niežti – pasikasai. Niekas dėl to nebėga į kitą kambarį. Visą šou filmuojame svetainėje. Jei išsispręstų problemos su technika – jau ir į virtuvę nukeliautume, nes ten irgi laukia remontas. Bet kol kas filmuojame ten, kur pavyksta“, – sako jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)