Su Beata Tiškevič-Hasanova projektus A. Valinskas vedė ne kartą: pora susitiko „Auksinių svogūnų“ apdovanojimuose, bei „Dainų dainos“ konkurse.

Beata Tiškevič-Hasanova ir Arūnas Valinskas

„Raudonos nosies“ transliacijoje A. Valinskui talkino žavioji Asta Stašaitytė.

Arūnas Valinskas ir Asta Stašaitytė

Eurovizijos nacionalinę atranką A. Valinskas vedė su gražuole Simona Naine.

Arūnas Valinskas ir Simona Nainė

Laidą „Plikis ir ponia“ kartu su Arūnu vedė Rūta Mikelkevičiūtė.

Arūnas Valinskas ir Rūta Mikelkevičiūtė

Aštrialiežuvis vėdėjas taip pat nevengė ir vyrų porininkų - A. Valinskui „Auksinių svogūnų“ apdovanojimus teko vesti ir su Justinu Jankevičiumi bei Algiu Ramanausku, o laidą „Auksinis protas“ A. Valinskas veda su Andriumi Tapinu.

Andrius Tapinas ir Arūnas Valinskas

Taip pat A. Valinskui, įdomiomis aplinkybėmis teko vesti projektą „Kviečiu šokti". Atvykęs dirbti vertinimo komisijoje, netikėtai su žmona, renginio vedėja Inga Valinskienė, jis susikeitė vietomis. I. Valinskienė sėdo į komisijos narės vietą, o A. Valinskas atsistojo šalia Rolando Vilkončiaus.

Rolandas Vilkončius ir Arūnas Valinskas

A. Valinskas taip pat kūrė arba vedė tokias laidas kaip: „Vakarėlis Jums“, „Taip. Ne“, „Žodžių mūšis“, „Šeši nuliai – milijonas”, „Dviračio žynios“, „Dviračio šou, „Dviračio televizija“, „Korida“, „Arena“, „Žvaigždžių akademija“, „Kelias į žvaigždes“, „Žvaigždžių vartai" ir daugelį kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)