„Nors visi pasirodė po vieną, K. Kerbedis prašė pasilikti Merūno ant scenos. O tada ir prasidėjo. K. Kerbedis nusimetė švarką. Tada sako: „Plokit, kodėl neplojat, ko čia sėdit?“ Žiūrime, kad liežuvis jam jau pinasi. Apsikabino Merūną, ėmė jį stumdyti po sceną. Pasirodė, kad Merūnas nesijautė labai patogiai. Sudainavęs su Merūnu pasidžiaugė savo pasirodymu ir per visą salę nuaidėjo „nu p***c, kaip gerai pasirodėm“. Visi susirinkę tai išgirdo, - kalbėjo koncerte apsilankiusi kėdainietė. - Merūnas nulipo, o tada prasidėjo ir vėl: „aš scenos grandas, man 82 metai“. Pradėjo lakstyti tarp žmonių priekyje, galvojom, kad dar nugrius. Žiūrovai pradėjo švilpti. Niekas jam neplojo po pasirodymo ir jis išėjo iš salės į sceną atgal nebeužlipęs. Abejonių, kad jis girtas neliko per kelias minutes. Sugadino nuotaiką visiems.“

Moteriai pasirodė, kad ir renginio vedėjai J. Jankevičius ir J. Liukaitienė po tokio pasirodymo liko nustebinti. Anot jos, dar po koncerto žmonės kurį laiką kalbėjo apie tokį akibrokštą ir liko nesupratę, kodėl jam leido lipti į sceną tokios būsenos.

Paklaustas apie jam metamus kaltinimus dėl netinkamo elgesio koncerte Kėdainiuose, K. Kerbedis atsakė, kad tai „nesąmonės, viskas nesąmonės“ ir padėjo telefono ragelį.

Renginio organizatorius, grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara pasakoja buvęs persirengimo kambaryje, todėl savo akimis įvykių arenoje nematė: „Girdėjau, kad kažkas buvo, bet pats asmeniškai nieko nemačiau. Būtent šito momento ir nemačiau. Bendravome mes likus valandai iki pasirodymo. Viskas buvo tvarkoje. Buvau visiškai ramus dėl jo. Net nekilo man tokių minčių“.

Muzikantas teigia, kad suaugusiam žmogui jis negali nurodinėti, ką jis turi daryti ir ko neturi: „Ką žmonės veikia persirengimo kambaryje, aš jau nebegaliu sukontroliuoti. Čia yra kiekvieno atlikėjo asmeninis reikalas. Negalime prie kiekvieno atlikėjo pastatyti kažko, kad jam nurodinėtų. Kiekvienas yra atsakingas už save.“

A. Ivanauskas nori visų atsiprašyti dėl šitų įvykių, nes, anot jo, toks elgesys yra netoleruotinas.

Sulaukęs DELFI žurnalistų klausimų kitas koncerte dalyvavęs atlikėjas Merūnas labai nenustebo ir juokavo, kad laukė šito skambučio. „Aš labai gerbiu tą žmogų, jis man turėjo labai didelę įtaką. Bet aš sau neleisčiau tokio dalyko, nes yra labai lengva susikirsti. Yra žmonių, kuriems tai tinka. Man buvo labai įdomu improvizuoti, bet lengvas šokas liko. Aš šitą žmogų vis tiek vertinu“, - naujienų portalui DELFI sakė Merūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (686)