Moteris sakė žinanti, kad naujienų portaluose skaitytojų komentarai yra nuolat peržiūrimi, tačiau mano, kad prie kai kurių straipsnių jos garbę ir orumą žeminantys pasisakymai neištrinami specialiai.

"Man atrodo, gal tyčia juos palieka. Nemėgsta manęs, tai gal taip ir padaro, bet aš nelabai kreipiau dėmesį. Daug metų kentėjau, tačiau dabar pasisamdžiau advokatą. Jis visus dokumentus tvarko, yra gavęs mano įgaliojimą. Visos sužymėtos žinutės jau yra perduotos (teisėsaugai - DELFI)", - kalbėjo K. Brazauskienė.

Prezidento našlę įskaudino komentaras, kurio autorius, kaip ji pati pasakojo, rašė, neva K. Brazauskienė Vilniaus sporto rūmuose dirbo prostitute ir ten susirado Algirdą Brazauską.

"Už šmeižtą yra iškelta byla. <...> Dabar jau visus kvies, gaus šaukimus. Reikia pamokyti... Griežčiausią bausmę... Ne tik, kad kompiuterį atimti, bet ir moralinę žalą, ir už orumo įžeidimą, nes kiek galima... Nors ir 100 tūkstančių baudą tegul paskiria. Tegul susilenkę iki grabo atidirbinėja. O aš tų pinigų sau nepasiimsiu. Pervesiu juos vaikų ar senelių namams, galbūt ligoninei. <...> Kiek mane gali žeminti..." - kalbėjo K. Brazauskienė.

Prezidento našlė pasakojo žinanti ir verslininkės Dainos Bosas pavyzdį, kai ši dėl internautų komentarų šmeižto kreipėsi į teisėsaugą, o kaltieji buvo surasti ir nubausti.

"Man sunkiausiomis dienomis, po vyro mirties, tiek duoti, klausykit... Gyvuliai, o ne žmonės... Kai vyras buvo gyvas, tai jie buvo pasiruošę be muilo sulįsti..." - piktų žodžių internautams negailėjo K. Brazauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (553)