ės ir V. Šustausko apranga patraukė akį savo išskirtiniais stiliaus sprendimais. Ponia Kristina dėvėjo leopardo kailio motyvais puoštą juodą klasikinį kostiumėlį, o V. Šustauskas pasidabino auksinės spalvos kaklaraiščiu bei raštuoto blizgaus audinio švarku.

Anot K. Brazauskienės, apranga su V. Šustausku nebuvo derinama. „Šis kostiumėlis yra gana senas, pasirinkau jį, kadangi jis yra juodas, klasikinis ir tinkantis tokiai progai“, - tvirtino K. Brazauskienė.

Iš vieno suvažiavimo dalyvio - skulptoriaus, kuris, anot K. Brazauskienės, pažinojo jos vyrą Lietuvos prezidentą Algirdą Mykolą Brazauską, partijos susitikime abu partijos lyderiai gavo dovanų.

Prezidento A. M. Brazausko našlei Kristinai buvo įteikta skrybėlaitė, o V. Šustauskui – kepuraitė su snapeliu, šios dovanos yra išdrožtos iš liepos, patikino K. Brazauskienė. „Pagalvojau, jei būtų akmenų kruša, galėčiau ją užsidėti vietoje šalmo“, - juokavo naujoji (LPS) lyderė.

">
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją