Talentų konkurse moterys nebuvo itin orginalios – daugiausiai buvo šokama ar dainuojama. Tiesa, iš kitų pasirodymų išsiskyrė Nerijos Cymermonienės minispektaklis. Aušra Ručienė scenoje pasirodė su dainininku Radži bei kartu atliko nuotaikingą dainą.

Dalyvių pasirodymus vertino speciali komisija, kurią sudarė Kauno vicemeras Rimantas Mikaitis, Lietuvos futbolo federacijos vadovas Liutauras Varanavčius bei kiti žinomi visuomenės veikėjai – menininkai, fotografai, dainininkai, dizaineriai, politikai. Komisijai vadovavo režisierius Vytautas Balsys.

Renginyje dirbę fotografai nusprendė, kad verčiausia „Ponios foto" titulo yra verslininkė Jūratė Krištaponienė. „Ponia elegencija" išrinkta ekonomistė Eglė Gražėnaitė. Talentų konkurse geriausia buvo choreografė Beatričė Skabickienė.

Publikos numylėtine tapo advokatė A. Ručienė. Svarbiausi vakaro laurai šį kartą teko medikėms – „Vice ponia" išrinkta R. Rauluševičienė.

Konkurso nugalėtojai R. Jankauskienei įteiktas originalus auksakalės I. Stromilaitės pagamintas vėrinys, taip pat poilsinė kelionė į pasirinktą šalį.

„Manau, kad nugalėti padėjo šypsena ir nuoširdumas", - po konkurso sakė 3 vaikų mama R. Jankauskienė.

Komisijos nariai tikino, kad šis konkursas nebuvo gražuolių rinkimai, todėl ponios buvo vertinamos pagal kitus kriterijus.

„Šį kartą laimėjo solidumas", - tikino V. Balsys.

Specialiai į šį konkursą atvyko italų kilmės solistas, muzikos interpretatorius iš Maljorkos Mike'as Pidone, kuris talkino konkurso dalyvėms ir atliko muzikines kompozicijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)