Pirmasis apie šią žinią pranešė naujienų portalas lrytas.lt, kuriam tai patvirtino ir pats V. Matijošaitis.

Minėtajam naujienų portalui Kauno meras atskleidė, kad ceremonija bus kukli.

Delfi primena, kad apie L. Stonkienę Lietuva pirmą kartą išgirdo prieš beveik aštuonerius metus, kai ji kartu su tuomet Kauno meru jau buvusiu V. Matijošaičiu pasirodė viešame renginyje.

Moteris, kalbėdama su LNK žurnalistais, prisiminė frazę, kurią tuomet išgirdo.

„Užsidėk akinius nuo saulės, ir einam“, – prisiminė Loreta. Paklausta, ar myli Visvaldą, moteris neabejotinai atsakė, kad taip.

Loreta slėpynių su žurnalistais nežaidė, tačiau interviu dalinti apie santykius su turtingiausių Lietuvos žmonių sąraše 18-oje vietoje esančiu Kauno meru Visvaldu Matijošaičiu taip pat neskubėjo.

„Nežinojom savo ateities... todėl kalbėti apie santykius, jausmus, manau, nederėjo. Reikia subręsti santykiuose, savo buvime, tik tada pradėti kalbėti viešai“, – laidoje „Nuo... Iki...“ teigė Loreta.

Po pirmų pasirodymų viešai netrūko spėlionių, kur našliu tapęs Visvaldas Matijošaitis sutiko Loretą? Išgirdus poros pažinties istoriją, galima pajuokauti, kad tai – tarnybinis romanas. Maisto technologė Loreta dirba Visvaldo kompanijoje – vadovauja „Vičiūnų“ įmonių grupės produktų vystymo skyriui.

Delfi primena, kad buvusi Kauno mero žmona Irena Matijošaitienė 2013 m. tragiškai mirė nukritusi nuo laiptų.

Pora kartu augino du sūnus – Dainių ir Šarūną Matijošaičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)