1966 gimusi žinoma moteris aistrą viešoje vietoje tenkino su penkeriais metais už save vyresniu vyriškiu.

E. Lisauskienė į alkoholio matuoklį įpūtė 2,66 promilės. Tai traktuojama kaip sunkus girtumas.

1961 metais gimęs vyriškis, santykiavęs su E. Lisauskienė, taip pat buvo girtas. Jis į alkoholio matuoklį pripūtė 3,46 promilės.

Erika Lisauskienė

Šią informaciją naujienų portalui DELFI patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos poskyrio vyriausiji specialistė Justina Kazragytė.

Šiuo metu policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 284 straipsnio 1 dalį.
Šis straipsnio pirmoji dalis nustato baudžiamąją atsakomybę tam, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, patyčiomis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką.

Naujienų portalui DELFI taip pat yra žinoma, kad E. Lisauskienė šios vasaros pradžioje taip pat buvo pakliuvusi į nemalonų incidentą. Tuomet ji buvo pakliuvusi į patruliuojančių pareigūnų rankas. Patruliuodami pareigūnai E. Lisauskienę rado neblaivią gulinčią ant žemės. Pareigūnai moterį įsodino į automobilį ir išsivežė. Apie šį incidentą DELFI daugiau duomenų gauti nepavyko.

DELFI su skandalinga dainininke susisiekti nepavyko, mat ji itin dažnai kaitalioja savo telefono numerį. Nėra žinoma, ar pastaruoju metu ji apskritai naudojasi mobiliuoju telefonu.

Susisiekus su buvusiu jos bičiuliu, dainininku Aidu Maniku, šis patikino jau seniai nepalaikąs jokių ryšių su E. Lisauskiene. A. Maniko teigimu, Erika taip dažnai keičia telefono numerius, kad jai prisiskambinti telefonu – itin sudėtinga.

Aidas Manikas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (558)