Paradoksas, tačiau neseniai nesėkmę versle patyręs M. Katleris į sceną žengė pristatyti būtent „Metų verslo žmogaus“ nominantus. Supratęs, kokioje situacijoje jis atsidūrė, komikas nepraleido progos pasijuokti iš savęs.

„Gal galite baigti tyčiotis dėl tos kebabinės? Manau, kad pakviesti mane pristatyti apdovanojimą, skirtą verslo žmogui, yra piktas pokštas. Juk tai ne sutapimas, ar ne? Vos tik išėjo straipsnis apie tai, iškart gaunu skambutį nuo nežinomo numerio ir sako: „Norime pakviesti į apdovanojimus, įteikti nominaciją“. O aš sakau: „Leiskite spėti, tai bus verslo? Čia dėl to, kad kebabinė užsidarė?“. O jie teigė: „Ne, ne, patinkate ir tiek“ ir tuo metu girdžiu, kaip visi redakcijoje juokiasi“, – šmaikštavo komikas.

Aistė Kabašinskaitė, Mantas Katleris

„Man įteikinėti „Metų verslo žmogaus“ apdovanojimą yra tas pats, kas Kuzminskui įteikinėti „Metų šeimos žmogaus“ apdovanojimą. Žvengiau iš Baumilos, kad arenų nesurenka, o aš pats kebabinės nesurinkau. Gerai, norėčiau dabar kreiptis į jus – kodėl nė vienas iš jūsų neatėjote į mano restoraną? Pusė jūsų aš asmeniškai pažįstu, visi sakėte, kokia tai puiki idėja, kaip man gerai seksis, kad ateisite būtinai pasifotografuoti, o nė vieno nemačiau“, – į susirinkusią publiką operos ir baleto teatre kreipėsi M. Katleris.

„Vienintelis, kuris atėjo pas mane į kebabinę, tai Kalinkinas, kurį noriu pagirti. Jis buvo vienas iš tų visų, kurie žadėjote. Ir tai jis nieko nepirko, tik savo šmutkes pardavinėjo klientams, nes, matyt, ir jam ne patys geriausi metai buvo“, – toliau juokavo humoristas.

DELFI primena, kad „Metų verslo“ apdovanojimą pelnė verslininkų duetas – „Vinted“ įkūrėjai Milda Mitkutė ir Justas Janauskas. Visą nominantų ir nugalėtojų sąrašą rasite čia.

Apie nesėkmę versle M. Katleris prabilo šių metų pradžioje. Pasirodžius spėlionėms, kad „Katlerio kebabų restoranas“ išgyvena ne pačius geriausius laikus, komikas nusprendė nebetylėti ir visą esamą situaciją išklojo socialiniame tinkle „Instagram“.

Mantas Katleris

„Šiandien atsikeliu su ta mintimi, kad manęs laukia kol kas didžiausias pasirodymas gyvenime – Kaunas su 7 tūkstančiais žmonių. Bet, aišku, pirmas dalykas, kurį pamatau, tai žurnalistų žinutės apie kebabinės uždarymą. Na, ką, katė išlindo iš maišo, tai tarsiu porą žodžių. Taip, tai tiesa. Nuo sausio 1 d. Katlerio kebabai uždarė duris. Dirbome 6 mėnesius, 5 mėnesiais ilgiau nei Mios restoranas“, – ir tuomet šmaikštavo jis.

„Pardavėme daug kebabų, bet ne tiek, kad užtektų išlaikyt 180 kvadratinių metrų patalpą pačiame Vilniaus centre. Turėti tokią vietą buvo mano sena svajonė, pabandžiau – neišėjo. Aišku, visiems svarbiausia, kiek netekau pinigų. Nedaug. Į bankrotą tikrai nesueisiu. 3-4 vestuvės su Stonkumi ir viskas išsilygins. Man tai skaudi tema tikrai nėra, sutiksite mane bare, galime iš to pasijuokti. Juokingiausia tai buvo paskutines dvi savaitės, kai visi emigrantai rašo: „Oi, blemba, grįšime į Lietuvą, tikrai paragausim tavo kebabų“. „Tikrai nebeparagausit“ – galvoju“, – šyptelėjo komikas.

„Su visais darbuotojais atsiskaityta iki paskutinio cento ir vargu ar rasite bent vieną, su kuriuo buvo elgiamasi negražiai. Džiaugiuosi šita patirtimi, it was a wild ride nuo pat pradžių. Pamoka tokia: „geriau turėti užsidariusią kebabinę, nei šokti striptizą per kebabinės atidarymą“, – rašė jis.

Raudonasis kilimas:

Renginio akimirkos:

Renginio dūzgės:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)