JAE apsilankę sutuoktiniai neaplenkė ir aukščiausio pasaulyje dangoraižio – Burj Khalifa, kuris Vasario 16-osios proga pasipuošė Lietuvos vėliavos spalvomis.

Net ir toli nuo namų būdami K. ir D. Zvonkai nepamiršo sugiedoti šalies himno. Kartu su pora šią akimirką buvo ir kiti lietuviai.

„Kai Lietuvos himną giedi su pačiu Ambasadoriumi“, – pakiliai vieną iš savo įrašų instagrame komentavo dainininkė.

Be šios populiarios vietos sutuoktiniai taip pat aplankė Didžiąją šeicho Zaido mečetę.

Tiesa, Katažina kelione į Dubajų neapsiribojo. Netrukus po to moteris leidosi į išvyką Ispanijoje, kur filmavo savo naujausią muzikinį vaizdo klipą, dėl kurio jai teko įveikti vieną didžiausių kalnų.


„Ką tik baigėme filmuoti mano naująjį vaizdo klipą. Emocijos liejasi per kraštus! Tiek įspūdžių, nerealių vaizdų, adrenalino dozės gyvenime nesu patyrusi... Ačiū pačiai nerealiausiai komandai, – dėkojo ji ir tęsė. – Visgi labai pasiilgau savo namų... Gimtinės.“

„Ar jūs galite patikėti? Aš ką tik įveikiau vieną iš aukščiausių Ispanijoje esančių kalnų. Jokiais žodžiais šių emocijų nenupasakosiu... Dreba visas kūnas, visa amunicija.

Kaip gaila, kad kelionė į pabaigą, tuoj leisimės žemyn, bet visos šios emocijos įrodo, tas geras jausmas dar kartą įrodo, kad gyvenimas yra nuostabus. Bet dar geriau, kai gali sugrįžti namo kupina įspūdžių. Pas vaikus, pas vyrą, pas jus, mano mieli klausytojai, mano mieli gerbėjai“, – teigė Katažina, kuri su savo sekėjais sveikinosi iš El Chorro kaimelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)