Nuotraukų koliaže matyti Katažina vaikystėje ir jos dukra. Abi mergaitės fotografijoms pozuoja su ta pačia raudona suknele.

„Ši suknelė laukė daug metų. Iš viso praėjo 36 metai. Šioje nuotraukoje man buvo treji metukai“, – prisimena dainininkė.

Pašnekovė neslepia, kad šią suknelę savo rankomis tyrinėjo jau būdama paaugle, tačiau tik pačiai tapus mama šis drabužis įgavo kur kar jausmingesnę prasmę.

„Sąmoningesniame amžiuje pasvajodavau, kad būtų labai gera turėti dukrą. O kai iš tiesų gimė dukra mano mama per kelias dienas surado tą suknelę ir man ją įteikė. Buvo labai jautru“, – pasakoja ji.

Akylesni dainininkės gerbėjai pastebėjo, kad vaikiška suknelė su laiku šiek tiek pailgėjo.

„Ta suknelė pakoreguota buvo jau seniai. Kitiems atrodo, kad čia specialiai prie dukros pritaikyta, bet iš tikrųjų ši mano nuotrauka yra labai sena. Laikui bėgant ta suknelė man augant buvo koreguojama, primegzta.

Katažina Zvonkuvienė vaikystėje ir jos dukra

Tais laikais juk taip ir gyvenome. Turėdavome vieną, kitą puošnesnę suknelę ir ją vilkėdavome tik didesnių švenčių ar progų metu. Daug pirkti galimybės nebuvo, todėl primegzdavo ilgį ir turėdavai suknelę ne vienam sezonui. Dabar viskas kitaip“, – DELFI pasakoja moteris.

Pasiteiravus, kaip pavyko fotosesija, Katažina juokauja, kad nuotraukos atkartojimas vykdytas itin kruopščiai.

„Suknelė ta pati, augalas toks pats, vieta ta pati – šalia Medininkų bažnyčios. Per tiek metų ten viskas labai pasikeitė, kitokia tvora, medžiai, bet mes labai stengėmės atkartoti šią nuotrauką. Tokia ir buvo esmė – atsidurti toje pačioje vietoje su ta pačia suknele. Tuomet aš buvau su skarele, šie laikai jau kitokie, todėl pritaikėme skrybėlaitę. Tai daug jausmo suteikianti nuotrauka“, – neslepia Katažina.

Dainininkė pastebėjo, kad būtent šią akimirką iš vaikystės ji atsimena kuo puikiausiai.

„Keista, bet iš vaikystės atsimenu labai mažai ką. Tik mažas detales, viskas chaotiškai. Bet kažkodėl tą akimirką, kai aš stoviu šalia tos bažnyčios su šia suknele, aš puikiai atsimenu. Nežinau, kodėl, bet tas momentas man labai įstrigęs. Tai labai malonūs prisiminimai“, – DELFI teigė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)