Liepos pradžioje startuoja K. Meschnino vardo parduotuvė, kurioje jos gerbėjai ir kiti pirkėjai galės rasti kruopščiai influencerės atrinktus drabužius bei aksesuarus.

Apie verslo atidarymą Karolina paskelbė socialiniuose tinkluose, pasidalindama nauju instagramo profiliu „By Karolina Meschino“. „Sėdžiu truputį drebanti“, – iš jaudulio prisipažino ji.


Nauja paskyra, kurioje bus galima rasti Karolinos prekės ženklo prekes itin sudomino jos sekėjus. Per mažiau nei parą šį profilį socialiniame tinkle jau seka 20 tūkst. žmonių ir šis skaičius auga toliau.

„Sunku suvokti, kad vos per porą valandų „By Karolina Meschino“ instagramas turi jau tiek sekėjų. Esu labai dėkinga už tokį palaikymą ir susidomėjimą. Tikiuosi, kad viskas jums patiks“, – vylėsi Karolina.

Tai, kad gyvenime laukia malonūs pokyčiai K. Meschino neseniai atskleidė atvirame Delfi interviu. Pokalbio metu buvo paliesta jos vardo drabužių ir aksesuarų linija. Prekės ženklo kūrėja tuomet pasakojo, kad kartą ji jau buvo viską suruošusi startui, tačiau pajautė, jog nesijaučia tuo užtikrinta.

LNK vakarėlio akimirkos

„Jau buvo viskas suruošta paleidimui, bet turiu tokią ydą, kad esu per daug perfekcionistė“, – teigė ji.

„Kalbant apie prekinio ženklo kūrimą viskas yra dar sudėtingiau. Drabužių ir aksesuarų kūrimas yra ilgas procesas, tai tikrai nepasidaro per savaitę. Užtrunka, nes mano idėjos dažnai keičiasi. Jau buvo taip, kad pamačiau galutinį rezultatą, kurį jau tris kartus perdariau ir tris kartus viską anuliavau. Išeina taip, kad pradedu viską nuo nulio ir vėl viskas iš pradžių.

Nenoriu savęs spausti šiuo klausimu, tikiu, kad kai bus reikiamas laikas – viskas ateis palengva ir savaime. Pajausiu, kad tai pagaliau mano ir paleisiu. Ir dabar viską turiu, bet man atrodo, kad tai jau mano praėjęs gyvenimo etapas, todėl nenoriu leisti. Viskas keičiasi. Aš tokia esu. <...> Siekiu tobulumo, esu emocinga, per daug viską apgalvoju ir dėl to nerimauju. Tiesą sakant, esu šiek tiek infantilaus charakterio, bet esu užsispyrusi, tad tikiu, kad ir drabužių linijai ateis savas laikas“, – gegužės mėnesį Delfi kalbėjo Karolina.

Karolina Meschino / Foto: organizatorių, asm. archyvo

Mada K. Meschino domino nuo vaikystės. Ši aistra neišblėso ir suaugus – Karolina baigė prestižinį Istituto Marangoni universitetą Milane. Trejus metus mokslus krimtusi Karolina yra diplomuota stilistė.

„Mama veždavosi mane su savimi į savo darbą drabužių parduotuvėse, kai jas dar turėjome. Tuomet šiek tiek įsivaizdavau save toje pozicijoje“, – kiek anksčiau kalbėjo ji.

Karolina patikino, kad net jei staiga dingtų instagramas, ji tikrai nepražūtų.

„Dėl savęs aš tikrai nepergyvenu. Net jei dingtų internetas ar instagramas, aš galėčiau pilnai savimi pasirūpinti, tikrai pasitikiu savimi, esu kūrybinga, kalbu penkiomis kalbomis, turiu išsilavinimą. Tikrai neprapulsiu“, – optimizmu tryško K. Meschino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)