Pasak šio šaltinio, K. Meschino jau trejus metus iš eilės yra įvardijama kaip populiariausia influencerė visose Baltijos šalyse – Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

„Graži brunetė Karolina Meschino – 26-erių metų modelis, turinti 385 000 sekėjų instagrame“, – gražių žodžių Lietuvoje gyvenančiai garsenybei negaili italų spauda.

Karolina Meschino pristato naują maudymosi kostiumėlių kolekciją

„Ji kalba penkiomis kalbomis: italų, anglų, rusų, ispanų ir lietuvių. Be viso to, ji taip pat yra ir dainininkė – jos kūrinys, pavadinimu „Story“, „Youtube“ kanale peržiūrėtas jau 2,5 milijonų kartų“, – priduriama straipsnyje.

Nepraleista progos pasidžiaugti ir K. Meschino stiliaus pojūčiu, kurį ji ugdė studijų metu Milane.

„Įkvėpimas madai atėjo iš mano močiutės, turėjusios drabužių gamyklą, ir mano mamos, kuri turėjo didžiausią drabužių parduotuvę Baltijos šalyse“, – pasakojo ji.

K. Meschino neslėpė, kad per parą miegodavosi vos 4 valandas, kadangi jos darbas nuolat sukosi aplink fotosesijas, televiziją, žurnalistų dėmesį. Galiausiai, pandemijos metu, Karolina atidarė savo drabužių prekės ženklą.

Karolina Meschino pristato naują maudymosi kostiumėlių kolekciją

Italų spauda palietė ir asmeninį gyvenimą. Nepamiršta paminėti, kad Karolina yra susižadėjusi su reperiu Dominyku, kurio sceninis vardas OG Version. Šių metų sausio 7 d. porai gimė dukra, vardu Isabellė.

„Mes esame šiek tiek tarsi rytų Chiaros Ferragni ir Fedezo (garsi italų pora – socialinių tinklų žvaigždė ir reperis) versija“, – šypsosi Australijos garbės konsulo Salvatorės Antonio Meschino dukra.

Straipsniu „Il Messaggero“ portale K. Meschino pasidalino ir savo socialiniuose tinkluose. Ji prisipažino, kad tai – pirmasis jos itališkas interviu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)