Pirmadienį daugiau nei 407 tūkst. sekėjų instagrame turinti nuomonės formuotoja K. Meschino su savo gerbėjais pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame matyti jos ugnine spalva nudažyti plaukai.

„Bandau priprasti prie savo ryžų plaukų. Kol nematau savęs, net pamirštu. Ir kiekvieną kartą, kai pamatau savo atspindį, galvoju: „Omg, ar tai tikrai įvyko?“ Šiaip man labai patinka, reikės priprasti, žiūrėsime, kaip atsiplaus, galbūt vėliau pasitonuosiu šiek tiek tamsiau“, – sakė K. Meschino, kuri įrašu sutiko pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.


Netrukus po šiuo įrašu moteris sulaukė daugybės žinomų žmonių komplimentų,. Komentarus rašė Viktorija Siegel, Ieva Mackevičienė, Lukas Gricius ir kiti.

Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kai K. Meschino nusidažo plaukus tokia ryškiai rusva spalva.

2019 metais naują merginos įvaizdį išvydę internautai neslėpė susižavėjimo ir tikino, kad K. Meschino tinka beveik viskas.

„Kai įsivėliau į spalvas, tai neįmanoma sustoti“, – tada juokdamasi su Delfi kalbėjo pašnekovė.

„Jei ne plaukų būklė, kuri jau ant ribos, tai tikrai būčiau visą gyvenimą spalvota... Bet prisieksperimentavau, per pusę metų keturis kartus balinau plaukus, tai labai jau žaisti nebegaliu. Planuoju greitai grįžti į tamsią spalvą, tai šis pokytis yra tarsi stotelė arčiau mano natūralių plaukų.

Labai džiaugiuosi atradusi tobulą savo plaukų stilistę Margaritą Jakučinskaitę, kuri pildo mano visas svajones, net prieš savo valią, ir leidžia man išsidirbinėti kuo labiau bandydama išsaugoti plauką. Spėjau pabūti ir rožinė, ir violetinė, ir mėlyna, ir blondinė... Smagu, kad visiems ir ryži patinka dabar, nesitikėjau, gavau labai daug komplimentų!“ – anksčiau pasakojo Karolina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)