G. Juodeika kardinaliai pakeitė gyvenimo būdą ir mitybą

Kone po dešimt kilogramų kas mėnesį lieknėjęs Gediminas Juodeika stebino kardinaliais pokyčiais. Iš tvirto stoto vyro jis tapo lieknu it smilga.

„Siaubingai sustorėjau. Slėpiausi nuo žmonių ir nuo kamerų, nes iš tiesų atrodžiau baisiai“, – prisimininęs tuos laikus prieš kelerius metus KK2 laidoje kalbėjo G. Juodeika. Jis neslepia, kad niekada neužmirš tų dienų, kai gatvėje jį atpažinę praeiviai badydavo pirštais ar nesidrovėdami kuždėdavosi: „Storas kaip kiaulė“.

Sveikas maistas, įtemptas darbas ir sporto klubas – tai Gedimino pokyčių paslaptis.

Gediminas Juodeika

A. Štukytė laikėsi mitybos plano ir atliko specialius masažus

Dabar 178 cm ūgio moteris sveria 67 kg. Be to, visada skubančiai ir turinčiai gerai atrodyti aktorei, malonus siurprizas yra tai, kad celiulitas liko tik jos prisiminimuose. „Aš nemeluosiu, man nėra ko slėpti – turėjau celiulitą, šitą moterišką bėdą. Ir netgi būdama labai liekna, visada turėjau tą kompleksą. Todėl visada turėjau dėti daug pastangų, kad jį sumažinčiau, kad jo neliktų. Ir netikėtai stebuklus padarė limfos drenažas“ – anksčiau yra atviravusi Aušra Štukytė.

20 kg atsikračiusi ir dabar 67 kg sverianti Aušra jaučiasi lyg ant sparnų. „Kaip akmuo nuo krūtinės nukrito kaltės jausmas, kuris slėgė, nes buvau apleidusi save. Kai nebelieka kaltės jausmo, tada ir save lengviau mylėti ir kartu „neėdi“ artimųjų. Mūsų aplinka yra mūsų veidrodis: kai viduje netvarka, su kitais elgiamės blogai. O pasitikėjimas ir gera savijauta – dovana ir kitiems. O moteriai ypatingai svarbu atrodyti gerai“, – neabejoja aktorė.

Aušra Štukytė

M. Radzevičienė atsisakė bulvių ir pradėjo sportuoti

Grupės „Patruliai“ lyderio Algirdo Radzevičiaus žmona Milisandra dabar džiaugiasi gražiu ir gundančiu kūnu, tačiau buvo laikas, kai moteris svėrė net 103 kilogramus. Moteris sako, kad toks svoris buvo dėl to, nes ji labai mėgo cepelinus ir įvairius patiekalus iš bulvių.

„Atsimenu, kad ji (mama – aut. past.) grįžo iš kelionės ir mane pamatė virtuvėje, kaip aš kepu riebaluose bulves, ir tuomet mama man pasakė: „Gana“. Ir aš supratau, kad reikia man pagalbos, kad reikia žmogaus, kuris būtų šalia ir man pavyko“, – LNK laidoje yra kalbėjusi moteris.

Milisandros mama ėmėsi padėti dukrai: „Ta bulvių naktis ir privedė mano mamą keisti mane, kad žinočiau, kas yra sveikas gyvenimas, ir kad galima jaustis kitaip“.

Sporto treneriai Milisandrai nustatė mitybos ir sporto planą. „Ačiū Dievui, tikrai man pavyko puikiai, mano mintys ir svajonės būti gražiai išsipildė. Viskas susireguliavo, išsilygino. Kiekvieną dieną sportas, daug vandens ir kalorijų skaičiavimas. Ir taip per pusantrų metų atsikračiau 40 kilogramų“, – tikino Milisandra.

Milisandra Radzevičienė

I. Norkutė pradėjo valgyti sveikiau

Pagražėjusiomis kūno linijomis stebinanti aktorė Inga Norkutė pati stebisi klausimų lavina ir domėjimusi, kaip jai tai pavyko. Anot jos, nieko stebuklingo ji nesiėmė.

Apie 5 kilogramus atsikračiusi aktorė tikina, kad ėmė valgyti dažniau, tačiau mažesnėmis porcijomis, bei vis dažniau pasvarsto, ką valgyti, o ko ne.

Inga Norkutė

L. Kalpokaitė pradėjo sveikai maitintis

Pastarosiomis dienomis Larisos Kalpokaitės pokyčiai sulaukė didžiulio susidomėjimo. Perpus sulysusi aktorė pakeitė net ir šukuoseną, su kuria, rodos, atjaunėjo kone dešimtmečiu.

Pasidomėjus, kokia šių pokyčių paslaptis, Larisa tik nusijuokė ir patikino, kad visiškai jokios, tiesiog reikėjo. „Sveikata reikalavo ir sublogau. Kiek gi žmogau gali nešioti tokį svorį? Atėjo laikas trupučiuką pasilengvinti“, – bendraudama su DELFI šypsojosi aktorė.

Anot moters, jokių kardinalių priemonių ji nesiėmė. „Jokių dietų ir jokių mankštų, – vardijo L. Kalpokaitė. – Dieta labai laikinas dalykas, o mankštos skirtos jaunesniems. Neturiu joms nei laiko, nei noro. Paprasčiausiai – sveika mityba.“

Larisa Kalpokaitė

R. Masiulytė sulieknėjo iš meilės

Lietuvoje išgarsėjusi atlikėja Raimonda Masiulytė netrukus laimės paieškų keliu nusuko į Airiją. Po kelerių metų į Lietuvą grįžusios merginos niekas nepažino - ji atsikratė net 45 kilgramų.

Raimonda sulieknėjo iš meilės, nes įsimylėjo užsienietį Vimalį Ramchurną – nuostabų virėją iš Airijos. Nors Raimonda dabar laiminga, ji su nuoskauda prisimena, kaip prieš keletą metų Lietuvoje ją persekiojo dėl svorio, o prodiuseriai ją pravardžiavo ir vadino „storule“, kadangi tuo metu mergina svėrė 106 kilogramus.

Atlikėja dėl apkalbų labai išgyveno, todėl toliau valgė. Tuo metu buvo „pupyčių“ mados pradžia ir į sceną eidavo nebūtinai mokančios dainuoti merginos, svarbu liesos ir su didelėmis krūtimis. Tuo metu dainininkei nesisekė ir meilės fronte. Antanas, buvęs draugas, dainininkas, poetas, su kuriuo Raimonda palaikė gerus santykius, išrinktas į Lietuvos Seimą, savo draugę pamiršo.

Raimonda Masiulytė

Lietuvos garsenybių lieknėjimo pokyčiai – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)