„Karantinas tai karantinas, planų atskleisti dabar negalima, – bendraudamas su Delfi juokėsi R. Javtokas. – O iš tiesų, viskas labai paprastai, ne taip, kaip turėjo būti. Bičiuliai buvo suplanavę labai didelę šventę. Dabar jau išdavė, kad turėjome keliauti į Švediją, žvejoti. Antradienį turėjo būti skrydis, bet, deja, tas neįvyko. Yra kaip yra“.

Šešių asmenų šeimai karantinas sodyboje, anot sportininko, dar tikrai neįkyrėjo. Veiklos – iki soties.

„Visai neliūdna. Liūdna gal tik darbo prasme, nes dabar pats krepšinio sezono įkarštis, tad to labai trūksta. Tuo tarpu, kalbant apie šeimyninius reikalus, viskas labai gerai. Vaikams, galima sakyti, atostogos.

Kadangi esame vienkiemyje – darbų pilna nuo ryto iki vakaro. Taip pat aplink miškas, gamta, tad tikrai neliūdime. Yra ir čia galimybė pažvejoti, tik kad šiuo metu tas oras nepalankus – tai vėjuota, tai šlapia.

Bet, kadangi ruošiamės pavasariui, darbų ir taip pilna. Visa šeima pajungta – visi su grėbliais. Broliai, sesės vieni kitus prižiūri, kad tik dirbtų. Vyksta veiksmas“, – pasakojo R. Javtokas.

Vyras patikino, kad prasidėjus karantinui nebuvo vienas tų, skubėjusių tuštinti parduotuvių lentynų. Maisto, anot keturių vaikų tėčio, tikrai visiems pakaks.

„Dabar visai į jokias parduotuves nevažiuojame, šeima izoliuota. Nebent aš pats kartais kažko nupirkti užsuku. Tačiau šaldytuvai maisto pilni iš anksčiau, tad per daug nieko ir nereikia. Tikrai neskubu metams užsipirkti tualetinio popieriaus. Nežinau, kodėl visi jį taip šluoja nuo lentynų, bet, tikriausiai, nori labai higieniškai praleisti šį laiką“, – nusijuokė Robertas.

Buvęs krepšininkas pasidžiaugė gimtadienio proga nuo šeimos gavęs ypatingą dovaną. „Gavau inkiliuką. Su sargu sukalė vaikai ir šįryt kartu su pusryčiais padovanojo. Gavau viską, ko norėjau“, – prasitarė žinomas tėtis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)