Oksana dar kartą įrodė, jog jiems su vyru Simu humoro jausmas nėra svetimas. Nuotaikingą šokį žinoma pora nufilmavo savo namuose.

„Šią programėlę man parodė draugė iš Amerikos. Pažiūrėjau, radau kelias smagias dainas ir kartu su vyru, būdami puikios nuotaikos, nusprendėme štai tokiu būdu pasilinksminti“, – sako Oksana.

S. Jasaitis čia – retas svečias. Ispanijos Palensijos „Chocolates Trapa“ ekipoje šį sezoną žaidžiantis sportininkas į Lietuvą buvo grįžęs tik Kalėdoms – Naujuosius metus dėl griežtos dienotvarkės jau sutiko svetur.

Šįkart į Lietuvą krepšininkas atskubėjo dėl koronaviruso pandemijos.

Paviešinus pirmąjį linksmą klipą, šeima pasidalino ir dar vienu vaizdo įrašu iš „TikTok“ platformos.

Delfi primena, kad daugiausia jaunimo pamėgtas socialinis tinklas „TikTok“ yra skirtas mėgėjiškiems vaizdo klipukams. Dažniausiai žmonės čia naudoja dainos motyvą, kaip foną trumpiems vaizdo įrašams kurti. Nenuostabu, kad tam tikros dainos „TikTok“ socialiniame tinkle yra itin populiarios, o kai kurios pasauliniais hitais tapo pirmiausia būtent šioje platformoje.

Keliems labai laimingiems žmonėms „TikTok“ gali tapti labai rimta karjeros galimybe. Rinkodaros specialistai mano, kad populiariausi „TikTok‘eriai“ gali užsidirbti apie 200 tūkst. JAV dolerių už vieną įrašą, jeigu bendradarbiaus su tam tikrais prekių ženklais ir juos reklamuos.

Ekspertai iš JAV technologijų tyrimų grupės „Morning Consult“, dirbančios internetinių lošimų kompanijos „Online Casino“ užsakymu, mano, kad „TikTok“ populiarumas auga taip sparčiai, kad kai kurie nuomonės formuotojai jau kitąmet iš vieno įrašo gali užsidirbti beveik 1 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)