„Praradimai ir kaip juos priimti?“ – savo įrašą feisbuke pradėjo ji.

„Visi mes žmonės... Na, štai ir ateina karantino palengvinimai. Po truputį, ne visiems, bet vis tik. Kažkur gegužės mėnesį pradėsime skaičiuoti savo „žaizdas“. Mano žaizda jau yra žinoma, ir kiek per žinias šiandien pamačiau – taip jaučiasi daug mažyčių patalpų nuomininkų.

Viktorija Baltramiejūnienė

Tai yra oficialu – aš nebeturiu „Jaunas veidas“ studijos. 1-eri metai, stipriai net neįsivažiavo, bet buvo gerai. Nuo gegužės pradžios nuomos sutartis nebegalios. Ten bus kažkas nauja, tikėtina (jau dabar žinoma), kad turbūt iš grožio srities. Paliekame kažkam kitam, paliekama realiai, kaip karo metu – viską palikome. Nes ir nuomotojo gaila – sienos pragręžtos, patalpos suremontuotos, sudėtos tikrai stilingai kiekvieną detalę derinant. Susitarėme draugiškai, aš kažkur viduje sau nukirtau didelį gabalą ir neleidžiu galvoti blogai ir gailėtis! Negalima! Nieko gero iš to nebus! Nors ašarą tyliai nubraukiau, bet lengvai, be isterikų ir tik 2 kartus.

Aš žiūriu į tai filosofiškai ir stipriai pasistengsiu, kad iš šios „gyvenimo citrinos“ pasidaryčiau skaniausią pasaulyje „mochito“. Banali frazė, kurią ateina kai kas įgyvendinti realybėje...

Kodėl apie tai rašau? Nes noriu palaikyti kitus, kuriems irgi tenka pjauti gyvai, per skausmą savo projektų dalis. Noriu padrąsinti, kad praradimas nereiškia, jog „tau nepavyko“, „esu lūzeris“. Tai reiškia, kad moki optimizuotis, priimti itin sunkius sprendimus, tinkamu laiku! Nerašykite liūdnų komentarų, nereikia! Tai buvo šaltai, stipriai paremtas protu ir valia sprendimas. Niekas neišmetė už nemokumą, o stipriai užsispyrus ir norint „vaidinti kietą“ galima buvo dar ir toliau išlaikyti studiją, nors tai pinigų išmetimas į orą. Kam? Tai neprotinga...

Judame toliau. Puošiame savimi pasaulį! Kasdien!

P.S. Nieko neklauskite apie patalpas, aš jų nenuomoju ir neatsakau į jokius klausimus. Ačiū už supratingumą!“ – brūkštelėjo veido mankštų instruktorė.

Viktorija Baltramiejūnienė

Apie pokyčius veikloje byloja ir Viktorijos žinutė jos „Jaunas veidas“ studijos puslapyje, tačiau specialistė pabrėžė, kad užsidarius studijai jos veikla jokiu būdu nesustojo.

„Tai va... Bet tai tikrai nėra pasaulio pabaiga! Niekas nestoja, viskas vyksta, dar labiau ir stipriau veržiasi į priekį! Tiems, kas tyliai nekenčia manualinių veido technikų galimybių ar asmeniškai manęs, jokių gerų naujienų – mes augame dar labiau!

Įdomus ir neįtikėtinas laikas, aš jums pasakysiu... Man tikrai įdomu gyventi! Ir tai svarbiausia! Laikomės! Pozityviai“, – geros nuotaikos nepraranda sertifikuota veido mankštų trenerė.

Delfi susisiekus su Viktorija ir pasiteiravus apie jos verslo pokyčius, pašnekovė kiek kuklinosi ir tikino savęs verslininke nevadinanti.

„Aš save vadinu švietėja arba amatininke, – šyptelėjo ji. – Taip, šiuo metu veikla vyksta tik nuotoliniu būdu. Niekas nesustojo, tik asmeninės erdvės seminarams, stovykloms ir konsultacijoms Vilniuje nebeliko.“

„Šiuo metu tai yra neprotinga prabanga. Bet visada juk bus galima išsinuomoti vienam kartui puikias patalpas arba su laiku vėl jas susirasti, jeigu poreikis bus jaučiamas. Tai yra tikros gyvenimo pamokos – jis kartais būna nenuspėjamas ir išbando tave itin stipriai“, – pasakoja moteris.

Pasak specialistės, dabartinė situacijai jai yra gera pamoka – ji mokosi paleisti ir priimti sunkius sprendimus.

Viktorija Baltramiejūnienė

„Dar iki karantino ir didelio smūgio visiems jau buvome beruošiantys kai kuriuos internetinius produktus. Karantinas privertė į juos pasižiūrėti naujai ir suprasti, kad jie yra būtinybe, jog jaustumeisi patikimiau ekonominės turbulencijos laiku.

Jums pirmiesiems atskleidžiu nedrąsius planus, kad užsidarius studijos durims, greitu metu planuojama atidaryti virtualias, internetines „Jaunas veidas“ akademijos duris. Liko dalis darbų, bet gal karantino pabaigai spėsime iš jo išeiti dar pozityviau, šviežiau. Tikiuosi, mums pavyks... Tikiuosi, pavyks į save naujai pažvelgti daugeliui pavienių specialistų. Tik nereikia nieko kaltinti, moteriškai užimti aukos pozicijos ar pykti, kad žmonėms šiuo metu tikrai svarbiau išgyvenimo ir saugumo klausimas, negu prabangios procedūros. Šiuo klausimu mano manualinės metodikos taip pat turi stipru pranašumą – jos nekainuoja ir daromos namuose! Dar pasispardysime, mielieji!, – tikino pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)