Akimirkomis iš iškilmingo renginio A. Valentaitė sutiko pasidalinti ir su DELFI skaitytojais. Nuotraukose galima pastebėti ne tik dailią klasikinę Tomo Fordo suknelę ar prie jos priderintą skrybėlaitę, bet ir brangius momentus su mylimuoju.

DELFI primena, kad dėl romantiškos draugystės A. Valentaitė Didžiojoje Britanijoje tapo vis dažnesne viešnia.

Londone gyvenantis G. Manchesteris nemažai laiko praleidžia ir Surėjaus grafystėje. Šiandien jis geriausiai žinomas kaip sėkmingas verslininkas, technologijų inovatorius ir įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas bei vadovas. Visa tai šis vyras pasiekė savo jėgomis, įkvėptas nelengvos vaikystės.

G. Manchesteris yra laimėjęs Metų antreprenerio titulą Jungtinėje Karalystėje už tai, kad per ekonominį nuosmukį jam pavyko ne tik sukurti verslą nuo nulio, bet ir įsisukti į pasaulinę rinką.

A. Valentaitė ir žymus verslininkas G. Manchesteris šiltus jausmus vienas kitam puoselėja šiek tiek daugiau nei vienerius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)