“Pupų dėde” prisistatantis Algimantas Jasiulionis pardavė mašiną ir įkeitė butą Kauno centre tam, kad galėtų kurti vaizdo klipus. Vyriškis trokšte trokšta sukurti naują klipą romansui “Rožių ilgesys”, kurį kažkada atliko Antanas Šabaniauskas.

Irena Milašienė iš Šiaulių prašo pinigų savo devintai knygai apie sveikatos išsaugojimą išleisti. Moteris tikina pati sau diagnozavusi vėžį ir stebuklingai, be medikų pagalbos, nuo jo pagijusi. Ponia Irena tvirtina, kad iš mirties patalo pakilti jai padėjo vaistažolių arbatos, mityba pagal kraujo grupę, vandens procedūros.

Trečiasis pretendentas į “Seifo” pinigus - Algis Kalinauskas. Jis ketina kurti sportinės žūklės klubą. Tačiau netikėtai studijoje pasirodžiusi pono Algio žmona bandys visus įtikinti, kad visiems bus tik geriau, jei jos vyras negaus trijų tūkstančių.

Kam atiteks “Seifo” pinigai, paaiškės šį penktadienį, 20.20 per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją