Naujasis numeris ypatingas ne tik šventišku blizgesiu, bet ir staigmena – prie jo rengimo prisidėjo žymiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius, tapęs kviestiniu redaktoriumi, rašoma pranešime spaudai.

„Ruošdami šventinį numerį mes degėme idėja! Vienbalsiai sutarėme, kad šios Kalėdos turi būti kitokios – daugiau prabangos, istorijos, žinių ir šviesos šiuo nemalonios pandemijos metu. Norėjosi Kalėdas apversti aukštyn kojomis, atsikratyti saldaus suskystėjimo, mažiau įkyrių nuspėjamų komercinių dalykų. Norėjosi sugrįžti prie tikrumo ir pasibelsti į jūsų širdis“, – pristatydamas naujausią „L'Officiel Lithuania“ numerį sakė Juozas Statkevičius.

Susirinkusius svečius pasveikino ir „L'Officiel Lithuania Hommes“ vyr. redaktorius Saugirdas Vaitulionis: „Gyvename niekada niekam laiko neturinčiųjų epochoje. Žinau, kad šį šventinį gruodį „neturiu laiko“ sąrašą papildys ir „neturiu laiko dovanoms“. Ir neieškokite jų. Padovanokite žmonėms tai, ko jie iš jūsų nebesitiki – padovanokite savo laiką. O mes šį vakarą jums dovanojame savo kalėdinį numerį ir tikimės, kad jį paskaityti laiko atrasite ir jūs.“

Šventinį vakarą žurnalo vadovas Tadas Bruzgulis džiaugėsi, kad šįmet „L’Officiel“ šeima augo – ją papildė „L'Officiel Kids“ leidinys, sulaukęs didelio skaitytojų susidomėjimo.

„O šis, kalėdinis numeris, išties išskirtinis – atsiverskite ir netruksite įsitikinti patys. Šįmet norėčiau visiems palinkėti jaukumo, šilumos ir stebuklų, niekada nenustoti svajoti ir tikėti tomis svajonėmis. Jos išsipildys, tereikia joms neleisti pasiklysti“, – artėjančių švenčių proga linkėjo T. Bruzgulis.

Po sveikinimų vakaras tęsėsi su gyva muzika, svečiai klausėsi gražiausios kalėdinės klasikos ir projekto „Jolly Christmas su Orgen Roll Band“. Šeštojo dešimtmečio ritmus dovanojo Karolis Ramoška ir gyvos muzikos projektai „Rootslive“.

Jau tapo tradicija, kad kalėdiniame „L'Officiel Lithuania“ renginyje apdovanojami metų stilingiausieji. Šįmet stilingiausia metų moterimi tapo nuomonės formuotoja Gabrielė Gzimailaitė, o stilingiausio vyro titulas atiteko fotografui Lukui Griciui. Šventiškus prizus jiems įsteigė studija „Phono“, kiekvieną kviečianti apsilankyti ir atrasti stilingiausias dovanas ne vien žiemos šventėms.

Pasigrožėti nuostabia dekoratoriaus Manto Petruškevičiaus puošta kalėdine eglute, atsiversti naujausius „L'Officiel Lithuania“ ir „L'Officiel Hommes“ šventinius numerius bei pasimėgauti svečiams paruoštomis pramogomis kvietė renginį vedęs aktorius Simonas Storpirštis. Vakaro metu susirinkusieji turėjo galimybę ne tik pasimatuoti naujausius „Dolce & Gabbana“ akinius, atkeliavusius iš „Fielmann“ salono, bet ir juos laimėti. Žvilgsnius traukė ir čia pat esantis „I Am Diamond" deimantų stendas, kaip juokavo S. Storpirštis, šis vakaras – ideali galimybė išsirinkti išskirtinę puošmeną ketinantiems pasipiršti per Kalėdas. Damos, kurios panoro pailsinti pėdas nuo aukštakulnių, galėjo patogiai įsitaisyti su žurnalu rankoje ant komforto ekspertų „Lonas“ sofos ir pasidomėti greta pristatomomis „Tricollagen“ grožio bei geros savijautos naujienomis – preparatais, skirtais visai šeimai.

Artėjant ne tik Kalėdoms, bet ir Naujiesiems „L'Officiel Lithuania“ žurnalas kviečia atsiversti naujojo numerio puslapius ir stabtelėti – prisiminti prabėgusius dešimtmečius ir naujiems metams pasisemti idėjų iš įkvepiančios istorijos. Šventinio numerio tema paremta amžinuoju gyvybės ratu – sena ir nauja, tai duetas, iš kurio sandūros gimsta rytojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)