Kalbinta E. Straleckaitė patikino – tėtis Edvardas, mama Jolita ir brolis Tadas visuomet jai liks itin svarbūs žmonės. Tokiais, su kuriais neišskirs niekas. Savo meilę artimiausiųjų trejetui žinoma šokėja nusprendė įprasminti netikėtai – pasidarydama nedidelę tatuiruotę.

„Iš trijų raidžių E, T ir J sukurtas piešinukas labai primena dvi širdeles. Tai – viena iš dovanų, kurią šįmet skyriau tėvams ir broliui – priminimas apie mano besąlyginę meilę jiems “, - sakė E. Straleckaitė.

Apie tai, kad norėtų dešinės rankos riešą papuošti prasminga tatuiruote, sportininkė mąstė jau seniai. E. Straleckaitė netgi buvo iš anksto nusipiešusi jai patinkantį eskizą. Tačiau apsilankymui tatuiruočių salone ji vis nerasdavo laiko. Šiek tiek stabdė ir mintis apie tai, kad tatuiruotėmis yra pasipuošę labai daug pažįstamų.

„Madų stengiuosi nesivaikyti ir nesielgti taip, kaip daugelis. Bet... Aiškiai žinojau, kokio piešinio noriu. Jis turėjo būti nedidelis bei prasmingas. Toks, kokiu galėčiau didžiuotis ir senatvėje“, - sakė E. Straleckaitė.

Ryžtis įgyvendinti sumanymą šokėja nusprendė po vizito pas „Ąžuolyno medicinos klinikoje“ dirbančią masažuotoją.

„Papasakojau apie norą tėvams „įteikti“ neįprastą dovaną ir sužinojau, kad klinikoje man gali padaryti laikiną tatuiruotę!“, - sakė E. Straleckaitė.

Riešą trijų raidžių piešiniu ji pasipuošė dviem metams. Tuomet, kai „pagyvens“ su tatuiruote, šokėja nuspręs, ar nori, kad ji lydėtų visą gyvenimą.

„O gal jį papildys dar kokios nors detalės?“, - svarstė pašnekovė.

Pasak E. Straleckaitės, procedūra buvo neilga ir neskausminga. Labiausiai dėl sprendimo pasipuošti tatuiruote pyko šokėjos tėtis. Tačiau, išgirdęs apie piešinio prasmę, daugiau nebepriekaištavo.

Tėvus dovanomis šįmet nustebino ir dar vienas žinomas kaunietis – dainininkas Mindaugas Mickevičius – Mino. Mamai Jūratei jis padovanojo kelionę į Izraelį, o tėčiui Vytautui – 2008 – ųjų metų automobilį „Volkswagen Passat“.

„Man truputį gėda, kad tik šįmet nusprendžiau tėvams įteikti jiems reikiamas ir patinkančias dovanas. Juk nieko už juos brangesnio neturiu“, - sakė atlikėjas.

Jis patikino, kad pedagoginį darbą dirbantiems mylimiausiems žmonėms anksčiau kažko panašaus nebuvo įteikęs.

„Tėvai daug dirba ir vis sako, jog stengiasi dėl manęs ir brolio Raimundo. Bet juk turėtų būti atvirkščiai – pirma jiems tai, kas būtiniausia, o paskui – mums“, - kalbėjo M. Mickevičius – Mino.
Jo santykiai su tėvais artimi. Kai tik mama nori, nueina su ja į koncertus, viešus renginius. Floristiką dėstanti moteris šįmet per šventes šeimą nudžiugino pačios iš šakų sukurta eglute.

„Rūpindamiesi draugais, savimi, vaikais, mylimaisiais, dažnai pamirštame tuos, dėl kurių šiame pasaulyje esame. O jų meilė tokia begalinė, jog net rimtų priekaištų dėl to nesulaukiame“, - kalbėjo M. Mickevičius – Mino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)