Tačiau daugiau nei tūkstančiu balsų nugalėjo jauniausia šių „POP TOP“ rinkimų žvaigždė Mindaugas Stasiulis.

Mažiausiai simpatijų šiuose rinkimuose susilaukė profesionalus aktorius Arvydas Dapšys. Jis surinko 96 balsus.

Visi jau pasibaigusio balsavimo rezultatai:

HumoristaiBalsai 
Mindaugas Stasiulis–Saulėns2553 
Raimondas Šilanskas1448 
Raimondas Bingelis873 
Rimas Šapauskas820 
Laima Tamulytė – Mama Rock‘n‘Roll123 
Arvydas Dapšys96 

Šį kartą „Kakadu” ir portalas DELFI siūlo išrinkti žymiausią Lietuvos kovotoją. Balsavimas prasideda šiandien ir tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami antradienio „Kakadu” laidoje 21 val. per LNK, o vėliau ir DELFI.

„Pop Top" siūlomi pretendentai:

SAULIUS OŽELIS. Tauragės radikalas, savo karjerą pradėjo dirbdamas mokytoju. Vėliau sėdęs ant žirgo, visą Žemaitiją kėlė į kovą prieš ponų valdžią. Po to dar dirbo Tauragės savivaldybėje. Tačiau skandalinga jo biografija tęsiasi ir dabar.







VYTAUTAS ŠUSTAUSKAS. Kovotojas, kurio darbus surašyti neužtektų ir tūkstančio lapų. Dabar dirbantis taksi vairuotoju, Vytautas Šustauskas kuria paslaptingus kovos planus. Jau netrukus turbūt jį vėl išvysime daugiatūkstantiniuose mitinguose ir istorinėse eitynėse.







MINDAUGAS MURZA. Lietuvos politikas, radikalus nacionalistas. Labiausiai išgarsėjęs populistiniais ir antisemitiniais pasisakymais, Mindaugas Murza dabar Vieningojo Lietuvių Nacionaldarbininkų Sąjūdžio lyderis.







STANISLOVAS BUŠKEVIČIUS. Sportinininkas, Lietuvos laisvės gynėjas, kovotojas ne tik žodžiais, bet ir veiksmais. Nebijodamas kamerų ir visuomenės nuomonės, Stanislovas Buškevičius dažnai visiems rėžia tiesą į akis. Dabar jis Kauno miesto savivaldybės tarybos narys.








AUDRIUS BUTKEVIČIUS. Lietuvių politikas, Kovo 11-sios akto signataras. Aukščiausiosios Tarybos – Atkuriamojo Seimo deputatas. Krašto apsaugos departamento generalinis direktorius. Žodžiu, tikras kovotojas. Skandalingojo Butkevičiaus pavardė dabar vėl šmėžuoja vienoje korupcijos istorijoje.








AUKSĖ AUKŠTIKALNIENĖ. Skrybėlių karalienė. Visuomenės veikėja ir žurnalistė, leidinio „Sovietmėšliui Ne!“ redaktorė. Už kibimą parlamentarams į atlapus, Auksei Aukštikalnienei vienai pirmųjų buvo atimta akreditacija į Seimą.








ARŪNAS VALINSKAS. Antroji valstybės galva. A.V.









STASYS ANDREIKĖNAS. Dauguma šį žmogų pamena iš skandalingų įvykių. Visų pirma, kai Stasys Andreikėnas rezgė valdžios užgrobimo planą. Vėliau bandė susideginti ir net buvo išėjęs gyventi į mišką, kad taip taptų tikru partizanu.









ALGIRDAS BRAZAUSKAS. Buvęs Tarybų Lietuvos ir nepriklausomos Lietuvos vadovas. Pirmasis Prezidentas po Lietuvos Respublikos nepriklausomybės atkūrimo. Vėliau – Ministras pirmininkas. Dabar Algirdas Mykolas Brazauskas yra pasitraukęs ne tik iš valstybės valdymo, bet ir iš Lietuvos Socialdemokratų partijos vadovo pareigų.






VYTAUTAS LANDSBERGIS. Vienas žymiausių Lietuvos politikų ir visuomenės veikėjų. Meno, muzikos ir kultūros istorikas. Profesoriaus nuopelnams aprašyti prireiktų kelių savaičių ar net mėnesių. Dabar V. Landsbergis - visateisis Europos parlamento narys.










$qid=164;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją