Tik prasidėjus rinkimams, tiek grupės „Biplan“ lyderio Makso Melmano, tiek turtuolių Astos ir Laimučio Pinkevičių, bei Dainos ir Antano Bosų vestuvės gavo daugiausia balsų. Nuo jų neatsiliko ir olipmiečio Edvino Krungolco šventė. Būtent jie, vėliau aplenkę Melmanų vestuves, užėmė trečiąją vietą,.

Vistik daugiausia simpatijų šiuose „Pop Top“ rinkimuose sulaukė Pinkevičių vestuvės. Jie daugiau nei tūkstančiu balsų aplenkė antroje vietoje likusius Bosus.

Praėjusio balsavimo rezultatai:





VestuvėsBalsai 
Astos Valentaitės ir Laimučio Pinkevičiaus4808 
Dainos Randers ir Antano Boso3667 
Edvino Krungolco ir Vestos2543 
Makso Melmano ir Evos2033 
Gedimino Nadtočio-Nato ir Erikos855 
Stano ir Indrės Barkutės693 
Eglės Vaičytės ir Andriaus Šulskio482 
Agnės Sabulytės ir Jono Sakalausko474 
Kęstučio Daukšio ir Eiridos Bružienės190 
Kęstučio Pūko ir Linos Vilimaitės70 

Šį kartą „Kakadu” siūlo išrinkti Lietuvos įžymybių nuodėmių dešimtuką. Balsavimas tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami kitoje antradienio „Kakadu” laidoje 21 val. per LNK.

„Pop Top" siūlomi pretendentai:

Radži. Kalbama, kad Radži Aleksandrovič visos gerbėjos – tik garbaus amžiaus moteriškės. Mintinai išmokusios ir niūnuodamos jo dainas, moterys nešiojasi Radžiuko nuotraukas rankinėse, piniginėse ir kitose asmeniškiausiose vietose. Negi Radžis neturi jaunesnių gerbėjų? O gal dainininko nuodėmė – silpnybė vyresnėms moterims?




Gytis Balčiūnas. Nors pastaruoju metu televizijos laidų vedėjo Gyčio Balčiūno nebesimato ekranuose, tačiau apie jį kalbos netyla. Prieš pusmetį, kai pareigūnai jo automobilyje rado baltų miltelių ir kai neseniai pats surengė „Linčo“ teismą, nuo tada visa žiniasklaida dažniau pradėjo skalauti vyro nuodėmes. O pačiam Gyčiui, šios kalbos nemielos. Tai jis kaltas ar ne?




Eugenijus Ostapenko. Atlikėjas Eugenijus Ostapenko įvairiuose vakarėliuose dažnai pastebimas su vyno ar stipresnio gėrimo taurele rankoje. Žmonės kalba, kad populiaresniu pastaruoju metu tapęs atlikėjas turi daugiau privačių koncertų, kuriuose niekada neatsisako alkoholio ir tai tampa liga ar bent jau nuodėme. Apie tai atvirai papasakos pats dainininkas.




Oksana Pikul. Ar nuodėmė demonstruoti ir didžiuotis tuo, ką turi gražiausio? Turbūt daug kas atsakytų – aišku, kad ne. Tačiau, vos tik Oksana Pikul apnuogina savo kūną ar papasakoja savo gyvenimo intymesnes detales, iškart pasipila komentarai, kad tai daryti nedera ir negražu. Kodėl? Gal iš pavydo?





Džordana Butkutė. Vos tik žurnalistai apsilanko pas Džordana Butkutę iš karto pradeda jos klausinėt apie praeities nuodėmes. Kiek gėrė, su kuo gėrė ir panašiai. Tačiau ar dabar dainininkė vis dar neatsisako taurelės? O gal visa tai tik istorija?





Egidijus Dragūnas. „Sel“ grupės lyderis Egidijus Dragūnas dėl savo emocijų nevaržymo vėl pakliuvo į žiniasklaidos ir policijos akiratį. Neseniai norėjęs sutvarkyti sūnaus dokumentus apsilankė migracijos tarnyboje. O ten, nors ir neturėdamas reikiamų dokumentų, pakėlė didžiulį skandalą ir iškeikė darbuotojus. Dėl to jam iškelta byla už viešosios tvarkos pažeidimą. Ir tai dar ne viskas. Neseniai neigęs tėvystę, Egidijus dabar nori tapti oficialiu savo sūnaus globėju. Dainininkas ir vėl teisme.

Laima Tamulytė - Mama Rock‘n‘Roll. Laima Tamulytė, geriau žinoma kaip mama Rock‘n‘roll pakliuvo į skandalą. Leisdama savo naują albumą sugalvojo, kad norint jį parduoti didesniu tiražu, reikia pavadinti garsiu vardu. O kadangi ji dainuoja ir čigoniškas dainas, tai kodėl nepavadinus jo „Radži, nelūdėk“? Verda aistros. Radži neketina pasiduoti.





Aidas Manikas. „Aš ne gėjus, aš – megėjas“ – taip atsako dainininkas Aidas Manikas, paklaustas apie praeities skandalus. O jų buvo ir dar kokių. Kalbėta, kad gyvendamas vienuolyne, „draugavo“ su kunigu, kad jam tik vyrai patinka. Ar tai tiesa?





Laisva ir Gintarė. Dainininkės išpopuliarėjusios LNK realybės šou „Kelias į žvaigždes“ Ginatrė Ramonaitė ir Donata Baltrušaitytė – Laisva, neseniai pareiškė – „būsim vulgarios“. Tai reiškia - ne savo skambiais balsais bandys užkariauti sceną, o pusnuogiais kūnais ir intriguojančiais veiksmais. Beveik kaip merginų iš Rusijos grupė „Tatu“. Ar tai nuodėmė?

Ruslanas Kirilkinas. LNK televizijos muzikiniame projekte „Muzikos akademija“ dalyvaujantis Ruslanas Kirilkinas išgarsėjo grupėje „Omega“. Vėliau, tapo dar garsesniu, kai buvo atskleistos jo pornografinio pobūdžio nuotraukos su kitu vyru. O neseniai, grįžęs iš Suomijos, visiems atvirai prisipažino – „vedžiau vyrą“.



$qid=145;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją