Trečioje vietoje liko vienintelis Lietuvos vaiduoklis Kastytis Stumbrys.

Surinkęs mažiausiai balsų, paskutinėje „POP TOP“ vietoje liko dainininkas ir TV laidų vedėjas Egidijus Sipavičius.

Praėjusio balsavimo rezultatų lentelė:







PretendentasBalsai 
Livija Gradauskienė4582 
Darius Balčiūnas-Pilypukas3496 
Kastytis Stumbrys-Vaiduoklis1539 
Rima Petrauskytė1208 
Aurimas Dautartas1101 
Artūras Orlauskas-Zakarauskas1006 
Juozas Zavaliauskas974 
Genutė Žalienė507 
Juozas Liesis411 
Egidijus Sipavičius307 

Šį kartą laida „Kakadu” siūlo išrinkti į teisėsaugos akiratį ir į naująjį Seimą patekusius politikus. Kuris jūsų nuomone yra nekalčiausias? Balsavimas tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami antradienio „Kakadu” laidoje 21 val. per LNK, o vėliau - ir DELFI.

„Pop Top" siūlomi pretendentai:

Jonas Ramonas. Politikas skandalingai išgarsėjo prieš 5 metus, kai buvo Žemės ūkio rūmų pirmininkas. Jis kartu su keliais Lietuvos ūkininkais streikuodamas prieš mažas pieno supirkimo kainas, užtvėrė pagrindinius šalies kelius. Dėl šio įvykio Jonas Ramonas sėdo į teisiamųjų suolą už riaušių organizavimą ir dalyvavimą jose. Vėliau kilo dar keli skandalai. Vienas dėl kapinaičių išarimo. Kitas – kai pasklido žinia, kad Jonas Ramonas už Telšių rajono Janapolės miestelio šventės parėmimą pareikalavo jog moksleiviai dirbtų jo žmonos ūkyje. Ir tai dar ne viskas...



Artūras Zuokas. Artūras Zuokas, visuomenėje dar vadinamas „Abonentu“, praėjusį pavasarį Vilniaus apygardos teisme pripažintas kaltu. A. Zuokui buvo skirta 12 tūkst. 500 litų piniginė baudą dėl ketinimo papirkti buvusį miesto tarybos narį Vilmantą Drėmą. Be to, prieš rinkimus sulaukė dar vienos sankcijos. Šį kartą už neleistiną rinkimų agitaciją įstatymų draudžiamu metu. Už tai, A. Zuokui Vyriausios rinkimų komisijos surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Tačiau tai politikui nesutrukdė patekti į seimą.



Arūnas Valinskas. Šou verslo ryklys Arūnas Valinskas, dabar ir seimo narys, teistas už prieš dešimt metų savo draugų Irenos ir Žilvino Žvagulio vestuvėse melagingai iškviestą policiją. Tuomet jam skirtą 15 tūkst. litų baudą, A. Valinskas atvežė baltais centais. Todėl po šio įvykio dauguma žmonių vis dar galvoja, kad jo atėjimas į seimą, tai dar vienas pokštas.



Viktoras Uspaskichas. Politikas, dainininkas ir dabar jau seimo narys Viktoras Uspaskichas nėra nuteistas. Tačiau jis teisiamas už Darbo partijos apgaulingą arba kitaip vadinamą „juodosios“ buhalterijos tvarkymo organizavimą. Viktoras Uspaskichas prisižadėjo - jei teismas įrodys, kad jis kaltas, paliks seimą.



Saulius Stoma. Seimo narys sėdėjęs už grotų. Diplomuotas architektas, rašytojas, buvęs dienraščio „Lietuvos aidas“ vyriausiuoju redaktoriumi, Saulius Stoma buvo suitmas ir nuteistas už minėto dienraščio redakcijos pinigų pasisavinimą. Dabar jis kartu su Arūno Valinsko partija vėl sėdo. Tik kur kas šiltesnėje vietoje – Seime.



$qid=148;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)