Trečioji vieta atiteko ministrei Vilijai Blinkevičiūtei.

Paskutinę vietą šiuose „POP TOP“ rinkimuose užėmė parlamento narė Vilija Aleknaitė-Abramikienė.

Visi jau pasibaigusio balsavimo rezultatai:






PretendentėBalsai 
Agnė Bilotaitė5896 
Inga Valinskienė4301 
Vilija Blinkevičiūtė1061 
Asta Baukutė871 
Donalda Meiželytė812 
Vilija Aleknaitė-Abramikienė286 

Šį kartą „Kakadu” siūlo išrinkti žvaigždę, kurios asmeninis gyvenimas yra įdomiausias. Balsavimas tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami antradienio „Kakadu” laidoje 21 val. per LNK, o vėliau - ir DELFI.

„Pop Top" siūlomi pretendentai:

Egmontas Bžeskas. Pastaruoju metu apie vieną geidžiamiausių Lietuvos vyrų Egmontą Bžeską sklinda kalbos, kad beveik nebemiega, iki ausų užsirausęs darbais ir apie laisvalaikį jau seniai pamiršo. Tai ką žinomas prodiuseris dabar veikia? Ar dar skiria bent šiek tiek dėmesio savo asmeniniam gyvenimui?




Giedrė Rusytė. Televizijos ir madų pasaulio žvaigždė jau kuris laikas dingusi iš mūsų šalies. O ir apkalbų dėl to kilo. Gal nebegrįš? Gal lietuviai niekada nebeišvys gražuolės? Ir su kuo dabar savo lova dalijasi?






Stano. Po skandalingųjų dainininko Stanislovo Stavickio – Stano vestuvių niekas daugiau negirdėjo apie jo sutuoktinę Indrę. Ir jei tik žurnalistai užduodavo klausimą apie asmeninį gyvenimą, iškart atlikėjas pareikšdavo – „apie asmeninį gyvenimą niekada nekalbėsiu“. Tačiau ką slepia Stano? Ir kodėl apie žmoną Indrę nė žodžio nekalba? Gal vestuvės buvo netikros...





Gabrielė iš „Muzikos akademijos“. Viena gražiausių LNK muzikinio realybės šou „Muzikos akademija“ dalyvių. Šią gražią merginą ir jos aksominį balsą jau pamėgo daugelis Lietuvos vyrų. Kaip mergina gyvena televizijos užkulisiuose? Su kuo dalijasi lova? Ir... kokio vyro jai reikia?





Valdas Burnys. Lietuviškos grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys – Valdelis, audringai atšventęs savo grupės 20-metį nurimo. Gal jau grupės nebėra? O ką šiandien veikia Valdelis? Juk buvo laikai, kai jis kartu su savo draugų kompanija taip ošdavo, kad visa Marijos žemelė nuo jo dainų ir skandalų skambėdavo...






Mia. Pastaruoju metu žavioji mama ir atlikėja Mia dažnai koncertuoja užsienyje. Leidžia naują albumą ir dėl to mažai laiko skiria sau. Po nesėkmingos santuokos mergina kur kas atsakingiau į savo meilės reikalus žiūri. Tačiau kalbama, kad ji susirado naują vyrą... kas jis?




Ruslanas Kirilkinas. Lietuvoje jau kurį laiką gerbėjų simpatijas saujomis renkasi atlikėjas Ruslanas Kirilkinas. Aukso žiedus sumainęs su suomiu, vaikinas jau ne kartą sakė, kad liks visam laikui tėvynėje. Tačiau ar Ruslanas palaiko ryšius su savo sutuoktiniu? O gal jo vyriška meilė baigėsi?



$qid=155;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją