Antroje vietoje liko televizijos laidų vedėjas, žurnalistas ir dainininkas Marijonas Mikutavičius, trečioje – scenos grandas Stasys Povilaitis.

Mažiausiai simpatijų susilaukė grupė „Blogos mergaitės“, kurios viso balsavimo metu taip ir nesugebėjo pakilti aukščiau dešimtos vietos.

Taip atrodo visi balsavimo rezultatai:






AtlikėjasBalsai 
„69 danguje“3676 
Marijonas Mikutavičius2369 
Stasys Povilaitis2018 
Donatas Montvydas1186 
Žilvinas Žvagulis858 
Violeta ir Vilius Tarasovai810 
Mini – Me766 
„Biplan“415 
Birutė Dambrauskaitė387 
„Blogos mergaitės“167 

Šį kartą laida „Kakadu” siūlo išrinkti labiausiai pasiilgtas, anksčiau televizijos eteryje dažnai rodytas, žvaigždes. Balsavimas tęsis iki pirmadienio. Rezultatai bus skelbiami antradienio „Kakadu” laidoje 21 val. per LNK, o vėliau ir DELFI.

„Pop Top" siūlomi pretendentai:

Juozas Zavaliauskas. Šį vardą žino visi humoro megėjai. Atrodo, dar visai neseniai į Juozo Zavaliausko juoko fiestas susirinkdavo šimtai ir net tūkstančiai žmonių. Kartu su visais žymiausiais komikais, ponas Juozas bent pro ūsą nusišypsoti priversdavo net ir didžiausią rimtuolį. Tačiau kur jis dabar? Ar nepasiilgo Lietuva buvusių tikrų humoro meistrų?




Darius Balčiūnas-Pilypukas. „Pilypas iš kanapių“ – išgirdę šį posakį, dauguma pagalvoja apie dažnai televizijoje besirodžiusį Darių Balčiūną, geriau žinomą kaip Pilypukas. Ta - tas pats personažas, kuris su beisbolo lazda „valdė“ Šiaulių turgelius ir kioskelius. Kaip dabar jam sekasi tai daryti? Kalbama, kad Darius Balčiūnas iš tikrųjų bent iš dalies pasiekė tai, ko troško jo personažas.




Aurimas Dautartas. Moterų numylėtinis, vilioklis – vaikinas iš Kauno. Televizijos ir radijo laidų vedėjas. Jau seniai apie Aurimą Dautartą buvo kalbėta ar rodyta. Paskutinį kartą Aurimas rodėsi eteryje prieš beveik dvejus metus, projekte „Ledo žvaigždės“. Po to dingo kaip į vandenį. Tačiau net praėjus tiek laiko, vyrą, kaip vieną žaviausių vedėjų, prisimena dauguma merginų.




Juozas Liesis. Vienas ryškiausių buvusios vaikinų grupės „Bavarija“ narys, po to ir televizijos laidų vedėjas. Dar būdamas grupėje Juozas garsėjo savo iškalba arba kitaip vadinamu „repavimu“, todėl jį pastebėję TV prodiuseriai pakvietė vesti LNK laidą „Maximanija“, vėliau - ir „Mažųjų žvaigždžių ringą“ Lietuvos televizijoje. Paskutiniais duomenimis, Juozas Liesis – studentas, tėvas ir mylintis vyras.




Artūras Orlauskas-Zakarauskas. „Šou bulvaro“ vedėjas, humoro žygių per Lietuvą autorius, TV serialo „Kaimynai“ kūrėjas, režisierius ir aktorius, vėliau ir TV laidos „Šeštadienio šou“ aktorius. Netgi Kauno rajono tarybos narys, politikas ir vandensvydžio bronzos medalininkas! Apie Artūrą Orlauską būtų galima šnekėti valandų valandas. Ar jis dar sugrįš į TV ekranus?




Rima Petrauskytė. Jau legendine tapusios merginų grupės „Mango“ narę Rimą prisimena daugelis vyrų. Apskritai, kaip viena gražiausių merginų Lietuvoje! Jos žavią šypseną ir gražų balsą. Tačiau kalbama, kad po grupės iširimo, mergina mėnesius ieškojo darbo, ir... šovė tiesiai į direktorės kėdę!




Genutė Žalienė. Vos tik Genutė pasirodė LNK laidoje „Lalaila“, iškart dauguma stipriosios lyties atstovų pradėjo domėtis: kas ji, ar ji ištekėjusi, kaip ją pakviesti į pasimatymą ir kodėl laidą rodo taip retai... Žodžiu, visi ją norėjo matyti kuo dažniau. Tačiau ji dingo. Kur, kaip ir kodėl? Ar dar ją pamatysim?!




Kastytis Stumbrys-Vaiduoklis. „Kibir Vibir!“. Ar pamenate vaiduoklį iš vaikiškų televizijos laidų? Turbūt daugelis, dabar jau suaugusių vaikų, į jo laidas siuntė piešinius ir laiškus, tikėdamiesi prizų: importinės kramtomos gumos ar šokoladukų. Tai va. Kastytis Stumbrys – dabar fotomenininkas ir apsaugininkas. Tačiau, gal Kastyčiui vis dar norėtųsi sugrįžti į televizijos ekranus?




Egidijus Sipavičius. Lietuvos estrados dainininkas, grupės „Egis show“ įkūrėjas ir solistas bei TV3 televizijos laidos „Žmonos“ vedėjas. Šį legendinį atlikėją žino bene kiekvienas, ypatingai moterys. Kalbama, kad po to, kai jis nebesirodo televizijos ekrane, laidų prodiuseriams pasipylė silpnosios lyties atstovių laiškai, reikalaujantys tučtuojau grąžinti jį į laidų vedėjus.




Livija Gradauskienė. Niekada žodžio kišenėje nelaikanti televizijos laidų vedėja, dviejų vaikų mama. Po televizijos laidos „Mano žvaigždė“ vedėjos posto, žavioji moteris pradingo iš TV ekranų. Dar neseniai Livija kalbėjo, kad sunku dirbti televizijoje, kai namie laukia šeima. Tačiau, gal tai laikina? Juk tiek daug žiūrovų jos jau spėjo pasiilgti...




$qid=147;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją