Tačiau beveik 2 tūkst. balsų Seimo pirmininką aplenkė Darbo partijos lyderis.

Trečioje vietoje liko buvusi aktorė Asta Baukutė.

Paskutinėje vietoje šiuose „POP TOP“ rinkimuose liko parlamentaras Vincas Babilius, anksčiau dirbęs vadybininku UAB „A. Valinsko tvenkiniai“.




Visi jau pasibaigusio balsavimo rezultatai:

KandidatasBalsai 
Viktoras Uspaskich3377 
Arūnas Valinskas1489 
Asta Baukutė273 
Bronius Bradauskas124 
Jonas Jagminas49 
Vincas Babilius21 

Šį kartą laidos „Kakadu” rengėjai siūlo išrinkti įspūdingiausią balių.

Balsavimas tęsis iki pirmadienio, o rinkimų rezultatai bus skelbiami antradienio „Kakadu” laidoje 21 val. per LNK, o vėliau - ir DELFI.

„Pop Top" siūlomi pretendentai:

„Be Tabu“ 10 metų jubiliejus. Vienas įspūdingiausių vakarėlių vykusių šiais metais. Visuomenėje puikiai žinomos televizijos žvaigždės ir įtakingiausi žmonės viename prabangiausių sostinės klubų trypė iki pat ryto. Šiame vakarėlyje neapsieita ir be intriguojančių staigmenų. Grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys, renginio organizatoriams ir svečiams padovanojo itin karštą striptizo šokėjos pasirodymą.




Astos Dambrauskienės ponių balius. Praėjusį pirmadienį Romo Dambrausko buvusi žmona Asta iškėlė didžiulę puotą Kauno ponioms. Intymioje aplinkoje jos galėjo pasimatuoti ypatingai brangias sukneles bei prabangius papuošalus. Taip ponia Asta Dambrauskienė visai Lietuvai pademonstravo, kad ji jau nebeliūdi po skausmingų ir skandalingų skyrybų su dainininkų Romu Dambrausku.




Luko Pačkausko Kalėdinis vakarėlis. Dainininkas Lukas Pačkauskas artėjančių švenčių proga rengia vakarėlį vaikams, kurie užaugę nori būti žvaigždėmis. Jame taip pat dalyvaus ir didžiausios Lietuvos muzikos žvaigždės – Marius Jampolskis, Rūta Ščiogolevaitė su Deividu Meškausku, Justė Mozolytė iš „Šokoledo“. Žodžiu, vyks tikras balius.





Donatos Virbilaitės gimtadienis. Gruodžio 17-ąją dieną dainininkė Donata Virbitailė švęs savo 22-ąjį gimtadienį. Ta proga atlikėja rengia vakarėlį pavadinimu „Gyva idėja“. Tačiau šia proga Donata dovanų nelaukia, nes sako, jog gimtadienyje svarbiausia draugai ir būtent todėl ji aukoja savo didžiules santaupas, kad šventė būtų nepakartojama. Jame žada dalyvauti Igoris Kofas, Onsa, Vika, Raminta iš „KĮŽ“ ir daugelis kitų.





„Vakaro žinių“ kalendoriaus pristatymas. Seksualiausios Lietuvos merginos su Goda Sabutyte priešakyje pristatys pikantišką kitų metų kalendorių. Todėl, šiame vakarėlyje linksminsis ir visos „69 danguje“ merginos, „Olialia pupytės“, „Blogos mergaitės“ ir kitos Lietuvos grupės. Be merginų pasirodymo, renginio svečiams bus pateiktas pikantiškas apatinio trikotažo šou. Žodžiu, vakarėlis, kuriame susirinks visos gražiausios šalies merginos.



Slaptas Algirdo Brazausko gimtadienis. Prieš kelis mėnesius prezidentas Algirdas Brazauskas šventė savo 76-ąjį gimtadienį. Ši šventė buvo itin kruopščiai slepiama nuo žiniasklaidos. Tačiau „Kakadu“ žurnalistams pavyko gauti slaptą filmuotą medžiagą. Prabangiausios dovanos, visuomenėje gerai žinomi žmonės sveikino prezidentą. Kokias dovanas ir kokių staigmenų susilaukė A. Brazauskas, sužinosite jau kitą antradienį šventinėje „Kakadu“ laidoje.



$qid=160;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją