Vinco Kudirkos aikštėje sostinėje įsitaisiusi porelė iš pradžių šnekučiavosi ir meiliai flirtavo. Vėliau pakilę nuo suolelio susikibo už rankų ir patraukė Gedimino prospekto link.

Naujienų portalui DELFI susisiekus su  mergina, ji teigė, kad tamsiaplaukis nėra jos antra pusė: „Aš neturiu vaikino. Mes ėjome susitikti ir tiek“.

Paklausta, kiek laiko pažįsta šį jaunuolį, Monika buvo lakoniška: „Mes pažįstami kurį laiką“. Kur susikirto jų keliai M. Šalčiūtė taip pat nebuvo linkusi atskleisti.

Išvaizdi mergina neslepia sulaukianti itin daug gerbėjų dėmesio: „Tikrai nemažai“.

„Dar nėra tarp mūsų nieko, kai bus kažkas, jeigu bus, tada ir galėsiu atsakyti kuo patraukė. Aš niekur neskubu tokiais klausimais, – į klausimą kokiomis savybėmis ją papirko jaunuolis, atsakė interneto sensacija. – Aš ne pupytė, man nereikia nupirkti tašės, kad kitą dieną jau būčiau kažkieno antra pusė. Manęs taip lengvai nepapirksite“.

M. Šalčiūtės pasimatymo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (520)