Tiesa, vairuoti jam neteko, išgėręs jis taip pat nebuvo, tačiau turėjo kuo įtikinamiau suvaidinti neblaivų, nes be teisės vairuoti automobilį ir išgėręs vairuoti susiruošė J. Jankevičiaus kuriamas personažas Benas naujausioje lietuviškoje romantinėje komedijoje „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“, kurios premjera kino teatruose – jau kitą savaitę, rašoma filmo kūrėjų pranešime spaudai.

Vienoje iš scenų J. Jankevičiaus įkūnytam personažui Benui teko išgėrus sėsti prie automobilio vairo. Šią sceną nufilmuoti buvo ne taip paprasta – mat realiame gyvenime Justinas neturi vairuotojo pažymėjimo ir nevairuoja automobilio.

Pasak filmo prodiuserio Povilo Skaisgirio, filmuojant šią ir daugelį kitų naujojo filmo scenų, visai kūrybinei komandai teko daug nelengvų užduočių, siekiant geriausio rezultato.

„Kiekviena filmo scena, kurią išvys žiūrovai – apgalvota iki smulkmenų. Konkrečiai ši – kiek kurioziška. Ne dėl to, kad Justinui buvo sunku suvaidinti neblaivų – su šiuo ir kitais su vaidyba susijusiais iššūkiais jis susidorojo nepriekaištingai. Sudėtingesnė dalis buvo Justino vairavimas, nes tikrame gyvenime jis automobilio nevairuoja. Automobilį teko prikabinti ir filmuoti jį tempiant, todėl filmavimas praėjo sklandžiai ir mes džiaugiamės rezultatu“, - intriguoja prodiuseris.

Naujos lietuviškos romantinės komedijos žiūrovų laukia tikra išradingumo, nesusipratimų, desperacijos ir emocijų karuselė. Mat, du draugai vardan bendro tikslo – susigrąžinti vieno jų mylimąją – imsis pačių keisčiausių priemonių. Filme taip pat bus gausu visiems pažįstamų gyvenimiškų situacijų ir romantikos.

Kino ekranus jau spalio 6 d. pasieksiantis prodiuserių kompanijos „Singing Fish“ kino filmas pasakos apie paskutinį romantiką žemėje ir nelabai vykusį stand-up komiką Beną, kuris įsitikinęs, kad jie su Atėne – ideali pora. Deja, taip atrodo tik jam... Kai romantiškos vakarienės restorane metu Atėnė palieka Beną, jis prisiekia, kad per septynias dienas susigrąžins didžiąją savo gyvenimo meilę. Kūrėjai žada, kad tai bus smagi romantinė komedija, kurios situacijose save atpažins kiekvienas nors kartą gyvenime beprotiškai įsimylėjęs žiūrovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)