"Basanavičiaus gatvė turbūt ir yra tam skirta, kad treningais pasipuošę žmonės turėtų savo podiumą. Visą laiką esu už tai, kad kiekvienas žmogus renkasi. Įvaizdis, stilius - asmeniški dalykai. Tie kanonai, kurie buvo formuojami prieš penkerius ar septynerius metus, pamažu dingsta. Neveltui japonai vaikams nuo mažų dienų kala į galvą, kad šie turi būti originalūs, nekreiptų dėmesio į aplinką ir išreikštų save. Lietuvoje vieni žmonės iš to išauga anksčiau, kiti - vėliau", - DELFI kalbėjo garsus stilistas.

Paklaustas, ar Palangoje reiktų laikytis kokių taisyklių, kaip derėtų atrodyti, K. Rimdžius pabrėžė, kad kurortas siejasi su poilsiu, o ne su prabangia apranga.

"Treningai, marškinėliai, lengvos suknelės, o ne aukštakulniai batai ar daugybė aksesuarų. Žmonės turi jaustis patogiai, nes poilsiauja. Kiekvienas į darbą ateiname apsirengę tvarkingiau, galbūt ne taip patogiai. Viskas susiveda į skonį. Nemanau, kad kažkuris iš mūsų galėtų sakyti, jog vilkėti treningus kaip sporto salėje, taip ir Basanavičiaus gatvėje, yra blogai. Pasirinkimo teisė. Stilius - individualu. Vienam tai patinka, kitam - ne. Ar tai yra teisinga, ar ne, būtų galima žiūrėti pagal aprangos protokolą", - DELFI pasakojo jis.

Ant Palangos "podiumo" su žmona Edita buvo "užlipęs" ir šiuo metu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovykloje nuo pirmadienio dalyvaujantis Darjušas Lavrinovičius. Garsus sportininkas vakarui rinkosi sportinį kostiumą ir sportinius batelius.

Paprašytas įvardinti, ko trūksta Lietuvos pajūrio poilsiautojams, K. Rimdžius buvo lakoniškas: "Laisvės. Laisvės ilsėtis. Nereikia prieš nieką stengtis kažkaip atrodyti. Gali vaikščioti sau su marškinėliais, treninginėmis kelnėmis, su akiniais nuo saulės ir kvėpuoti gaiviu oru".

Pasiteiravus, ar stilistas turi drabužių ansamblių, kuriuos dėvi tik poilsiaudamas kurortuose, K. Rimdžius patikino niekada apie tai negalvojantis.

"Nemąstau apie tai. Galbūt net per mažai dėmesio skiriu šiems dalykams, kai atostogauju", - atskleidė stilistas Kęstas Rimdžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)