„Konkrečios sumos tikrai neįmanoma įvardinti. Vienas sugeba susiruošti už du šimtus litų, o visus kitus pinigus skirti labdarai, o kitas išleidžia dešimtis tūkstančių aprangai ir dar tiek pat gali atiduoti labdarai“, – naujienų portalui DELFI sakė stilistas.

Anot pašnekovo, jei skaičiuotume būtiniausias išlaidas, tai suma siektų apie 2000 litų. „Bet jau taip neprabangiai“, – komentavo K. Rimdžius.

Jis skaičiuoja, kad nuo 100 iki 200 litų reikėtų skirti makiažui, šukuosenai dar nuo 50 iki 200 litų. Suknelę galima siūtis arba nuomotis proginių rūbų salone. Pašnekovas sako, kad žemiausia kaina, kuomet suknelė sukuriama pagal užsakymą, prasideda nuo 700 litų, o galutinę ribą nustatyti yra sudėtinga. Viskas priklauso nuo į pokylį besiruošiančios moters finansinių galimybių. Suknelės nuomos kaina gali siekti nuo 500 iki 2000 litų.

Dar kelis šimtus, jei galimybės leidžia – tūkstančius litų, išsiruošus į Vienos pokylį reikėtų skirti manikiūrui bei bateliams.

Stilistas K. Rimdžius pripažįsta, kad kai kurios lietuvės yra labai nagingos moterys: „Pačios sugeba susitvarkyti plaukus ir puikiai atrodyti, pasidaryti makiažą, nulakuoti nagus. Jau ir susitaupo 500 litų. Dėl suknelės – galima pasiskolinti iš draugės ir tada išvis nieko nekainuos pokylis.“

Vyrams susiruošti į pokylį kur kas paprasčiau, tačiau biudžeto tam reikia taip pat pakankamai didelio. „Smokingo nuoma kainuoja nuo 500 litų iki 800 litų, perkant – nuo 1500 iki maždaug 6000 litų. Batai nuo kelių šimtų iki dviejų tūkstančių. Dar reikia marškinių, varlytės, juosmens diržo – ir dar susideda keli papildomi šimtai litų“, – išlaidas vardijo pašnekovas.

„Pats svarbiausias dalykas, kas ir ko ten eina. Vieni – dėl labdaros tikslų, kiti eina parodyti savęs“ , – tikrąją renginio prasmę primena K. Rimdžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)