Vakaro vedėjų vairas buvo patikėtas D. Ibelhauptaitei ir jos vyrui, aktoriui Dexteriui Fletcheriui. Gardžiais patiekalais pasirūpino Deivydas Praspaliauskas. Vakaro svečius džiugino Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro styginių kvartetas, operos solistai Sigutė Stonytė, Edgaras Montvidas, Jovita Vaškevičiūtė, Justina Gringytė, dainininkas Andrius Mamontovas. Po pasirodymų ir svečių kalbų buvo surengtas atviras aukcionas. Jo metu surinktos lėšos bus skirtos sergantiems vaikams.

Į labdaros Gala vakarienę ir aukcioną, kurie oficialiai atidarė Danijos prekybos rūmų Lietuvoje iniciatyva neseniai įsteigtą „Vaikų vėžio fondą“, susirinko likimo nuskriaustiems neabejingi. Renginyje pasirodė retai vakarėliuose sutinkama orų pranešėja Karolina Liukaitytė su savo širdies draugu Arnu Jurskiu, dizaineris Juozas Statkevičius.

Vakaro metu surinktos lėšos bus skiriamos Vilniaus universiteto Santariškių klinikos Vaikų onkohematologijos skyriui paremti.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)