„Ką tik užsukau į Rimi vaikams ledų. Visi šaldytuvuose laikomi ledai – ištirpę. Visi. Visuose šaldytuvuose.

Išeidamas dar juokais paklausiau salės darbuotojos – „kiba šaldytuvus nakčiai išjungia?“. „Jo“, – sako. – „Nakčiai šaldiklius atjungiam!“!

Tai aš tada klausiu maisto kokybės ir veterinarijos kontrolės tarnybų – kaip jūs manote, ar naktį atšilę ir dieną atšalę (ir taip kasnakt kasnakt) ledai, mėsa ir kiti šaldomi produktai yra vis dar tinkami?????“, – apmaudą liejo K. Krivickas.

DELFI susisiekus su „RIMI“ atstove Giedre Bielskyte, ši patikino, jog šaldytuvai nakčiai nėra išjungiami.

„Iš tikrųjų, šiandien dalies šaldytuvų veikla Pašilaičių PC, kur apsipirkinėjo pirkėjas, yra sutrikusi. Šiuo metu išimame atšilusius produktus iš šaldytuvų ir juos utilizuojame. Noriu užtikrinti, kad šaldytuvai naktį ir dieną veikia visu pajėgumu, ir produktai nėra atšildomi ir vėl užšaldomi.

Maisto ir veterinarijos tarnyba, o taip pat ir mūsų kokybės skyrius lauke esant aukštai oro temperatūrai šaldytuvų priežiūrai skiria papildomą dėmesį, šaldikliai dėl susidarančių temperatūrų skirtumų dirba intensyviau, tad pasitaiko gedimų.

Atsiprašome pirkėjo, panašu, kad mūsų darbuotojas bandė nevykusiai pajuokauti“, – sakė G. Bielskytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (253)