„Kadangi mes su sese ilgą laiką esame viešumoje, tad tėvų netrikdė foto kameros ar žurnalistai. Tiesa, jie nėra iš tų, kurių tikslas viešumas. Į šventę tėvų atvežtas naminis medaus tortas patiko visiems svečiams. Susirinkę su malonumu skanavo šį mamos gamintą skanėstą. Nors tėvai pasveikino tiek su grožio salono, tiek su artėjančiu mano gimtadieniu, tikrąją dovaną gausiu šeštadienį“, - pasakojo K. Ivanova.

Dainininkės tėvai šventėje pasidžiaugė, jog šie metai dukteriai buvo permainingi tiek kūrybos, tiek verslo prasme. Ivanovai džiaugėsi, kad dukra grįžo į sceną, vadovauja grožio studijai Senamiestyje: „Tėvai linkėjo, jog visas grožis, supantis mane, liktų. Jie labai myli savo anūką Kristupą, palinkėjo man vaikų. Tėvai žino, kad aš esu užsispyrusi, siekianti svajonių, kurios visada išsipildo.Tad nepamiršo pridurti, kad ir toliau nenustočiau svajoti. Šventėje man buvo labai gera, buvo visi mano artimi draugai. Todėl ir tėvai jautėsi gerai, visus pažinojo.“

Šventės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (258)