Tai nuostabus metų laikas, kuris visiems asocijuojasi su gaivumu, gera nuotaika, šypsenomis ir, žinoma, meile. Juk įsimylėjusios moterys pražysta pačiomis gražiausiomis spalvomis – būtent tokias save naujojoje fotosesijoje nori parodyti „Magnit“ merginos.

„Mes grįžtame į 50-uosius, kai moterys spinduliuodavo seksualumu. Raudonas lūpdažis, keliasluoksnis žirniukų motyvais išmargintas sijonas, juosmenį veržiantis diržas, plaukų aksesuarai, pirštinaitės – visa tai taip moteriška“, – teigia grupės lyderė Kristina. Meskite šalin kelnes, pabrėžkite savo nuostabias figūras, nešiokite sijonus bei sukneles. „Truputis seksualumo ir moteriškumo dar niekam nepakenkė“, – juokiasi merginos. Kristina, Emilija ir Laura yra tikros, kad savo dainomis, moteriškumu, šiluma, šypsenomis bei pozityvumu sugebės užkrėsti visus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)