Vieni pirmųjų į renginį atvyko Aras Vėberis su mylimąja Martyna Kerbedyte. Ne itin žiniasklaidos dėmesį mėgstanti pora ir šį kartą stengėsi likti nuošalyje, tačiau buvo neįmanoma nepastebėti, jog Martyna šį vakarą pasipuošė kur kas platesne suknele nei įprastai ir vis stengėsi rankomis bei rankine slėpti pilvuką.

Jau kurį laiką pramogų pasaulio užkulisiuose sklando kalbos, esą pora netrukus džiaugsis šeimos pagausėjimu. DELFI pasiteiravus, ar Martyna su Aru priims sveikinimus naujos gyvybės laukimo proga, Aras tik nusišypsojo ir tarė nenorįs kalbėti jokiomis temomis. Vis dėlto šios naujienos A. Vėberis nepaneigė. „Tiesiog nekomentuosiu“, – tarė muzikos pasaulio asas, išgirdęs klausimą, ar gali šią naujieną tiesiog paneigti.

Aras nelinkęs atvirauti apie asmeninio gyvenimo detales. Vis dėlto ne paslaptis, kad Martyna anksčiau buvo ištikima grupės „Naktinės personos“ gerbėja. Būdama paauglė ji net vadovavo A. Vėberio ir A. Chošnau grupės gerbėjų klubui.

Pora kartu nuo 2014-ųjų. Tų pačių metų pabaigoje M. Kerbedytė patyrė siaubingą traumą, po kurios tik per stebuklą liko gyva. Moteris iškrito pro langą iš septinto aukšto. Martyna nukrito ant „Lexus“ automobilio, kuris po įvykio liko sumaitotas. M. Kerbedytė – lietuviškos popscenos karaliaus Kastyčio Kerbedžio dukterėčia.

Trečiadienio vakarą pora lankėsi Mindaugo Onaičio kūrybos vakare „Burtas miestas“. Skambant akordeono muzikai kviestiniai svečiai turėjo unikalią galimybę gėrėtis unikaliais aukso bei sidarbo juvelyrikos dirbiniais su rodolitais, safyrais, briliantais.

Vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)