- Cituoju patį: darbas pramogų pasaulyje yra sėdėjimas ant klibančios trikojės kėdės ir viena koja gali bet kada nulūžt. Tai dabar jaučiatės kaip televizijoje?

- Taip. ir šita dar mažai kliba palyginant su šou bizniu. Jei netikit, paklauskit Rūlės iš Kelias į žavigždes.

- O kas tas Rūlė?

- Būtent.

- Kaip metai, Justinai?

- Puikūs, puikūs metai, fantatiški. Galvojau, kad bus daug blogiau.

- Daug blogiau kuria prasme?

- Aš galvojau, kad bus daug blogiau. Galvojau, kad pasibaigus metams keiksiu likimą, kad jie iš viso įvyko, bet viskas gerai, mane dar va Tapinas pakvietė. Pakviečia Tapinas vadinasi viskas dar gerai. Arba labai blogai.

- 2018 pergalė?

- Man atrodo „Gero vakaro šou“ dar pratęs ir po Naujų.

- Negali būti.

- Aš ir pats nustebęs. Kodėl mus vis dar laiko?

- Todėl gal, kad jus žiūri 300 tūkstančių milijonų žmonių?

- 300 tikrai, dėl likusios dalies nesu tikras.

- Justinai, buvo kokia situacija, žmogus, kada norėjosi pasiųsti ant trijų raidžių?

- Tai ir pasiunčiau.

- Ką tokį?

- Nu ten tokį vieną. Visa laimė, kad kai jis dabar paduotas į teismą, aš jau nevedu kitokių pasikalbėjimų. Tai ačiū labai.

- Ai, teisingai, tave išmetė iš "Kitokių pasikalbėjimų". Išpyrė.

- Išspyrė, išspyrė.

- Nu, ir kaip jausmas kai išmeta.

- Puikus. Ai, beje, Klaipėda, sveikinu su būsimu nauju meru, fantastika. Aš labai sergu už poną Masiulį, nes, ir čia tikras faktas, aš buvau jo visuomeninis padėjėjas Seime, kai man buvo 17 metų. Tai jau tada buvo aišku, kad jis nedaro gerų pasirinkimų.

- Kadangi mes esame Klaipėdoje, muzikos mieste, negaliu nepaklaust. Justinai, kokie jūsų santykiai su Jazzu yra?

- Puikūs, aš labai mėgstu Bennie Goodmanas groja pas mane namie, aš pats esu baigęs estrados skyrių Balio Dvariono muzikos mokykloje, tai džiazas man yra viena iš mėgstamiausių muzikų.

- Justinai, pats vis grasini, kad dabar yra tavo 15 minučių šlovės, ir kai jos pasibaigs, eisi dirbti tai, ką esi daręs anksčiau.

- Tai jau pradeda po truputį pradinginėt. Jau kaip matote atkrenta projektai, laikausi įsikibęs „Gero vakaro šou“. Mano pranašystės mano paties atžvilgiu jau pradeda pildytis.

- Nes jūsų grasinimai yra, kad eisite laikraščių pardavinėti.

- Ir eičiau.

- Aš skaičiau tavo paties interviu ir, žinia, man susidaro toks įspūdis, kad Justinas Jankevičius darosi toks kažkoks minkštesnis, švelnesnis, toks plastelinas kažkieno rankose, kurį galima minkyt kaip nori. Nesusidarė tau toks įspūdis?

- Čia Čiupkaus įtaka.

- Šuniuko?

- Taip. Žinai, kaip sako, kad supanašėja gyvūnai su šeimininkais? Tai Čiupkus dabar jau yra kastruotas, tai, man atrodo, gali būti tai.

- Justinai, pasižadėjimų duodi naujiems metams?

- Aš iki Naujų metų negeriu. Aš pasižadėjau šiek tiek svorio nusimesti ir per sausio – vasario mėnesius aš teises išsilaikysiu vairavimo. Tai yra mano pažadai. Nes, su visa pagarba mūsų broliams ukrainiečiams, mašinas jie vairuoja nelabai gerai, bent jau tie, kurie yra Vilniuje.

Daugiau Naujametiniame Laikykitės Ten pokalbyje.