Kaip informuoja Tauragės kultūros centras, spektaklis yra atšaukiamas ir perkeliamas į lapkričio 16 d. 18 val. Organizatoriai atsiprašo už sukeltus nepatogumus.

Organizatorių teigimu, renginys netikėtai atšauktas dėl aktoriui neplanuotai atliktos operacijos, skelbia „Tauragės žinios“.

Žiūrovai į būsimą spektaklį bus įleidžiami su tais pačiais bilietais – papildomai jų keisti nereikės.

Jeigu jums netinka nauja spektaklio data, kreipkitės el. paštu pagalba@kakava.lt

Delfi primena, kad „Sex guru“ yra unikalus šou, kuriame pagrindiniais dalyviais tampa patys žiūrovai. Tai – intymiai atvira ir tuo pačiu juokinga interaktyvi komedija suaugusiems, kurioje lektorius tampa kiekvieno iš mūsų vedliu per seksualinį labirintą. Aktorius komiškai, gan pikantiškai, tačiau išlaikydamas atstumą pristato žiūrovams daug praktiškų patarimų ir gudrybių, kaip paįvairinti seksualinį gyvenimą. Ši komedija padės daugeliui atsakyti į klausimus, kurių anksčiau nedrįsdavo užduoti, bet kurie visą laiką kaitino kraują bei vaizduotę.

Pagrindinį vaidmenį šiame šou atlieka puikiai visiems pažįstamas televizijos laidų vedėjas, humoristas J. Jankevičius. Scenoje jis tampa sekso ekspertu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)