Delfi J. Partikė sakė, kad kiekvienais metais atsisako dekoratorių paslaugų, namus puošia pati. Kartu su šeima ji turi tradiciją – visų pirma leidžia vaikams pakabinti savo žaisliukus, tik vėliau sukabinami likę.

„Stengiuosi namie sukurti šventinę atmosferą, todėl ir lempučių nei lauke, nei viduje tikrai netrūksta. Kiekvienais metais stengiuosi pirkti išskirtinius žaisliukus, beje, juos siunčiuosi iš Didžiosios Britanijos, nes kainos šioje šalyje žymiai mažesnes. Pavyzdžiui, Spragtuko figūrėlę pirkau už 39 svarus, o Lietuvoje toks pats žaislas kainuoja 180 eurų“, – sakė J. Partikė.

Kalėdiniai papuošimai Justinos Partikės namuose

Moteris pridūrė, kad eglė kiekvienais metais jų namuose puošiama lapkričio mėnesio pabaigoje, nes ilgiau norisi pasidžiaugti kalėdine nuotaika.

„Šiais metais labai norėjau žaismingos, raudonos eglutės, todėl kiek užtrukau, kol supirkau visus žaisliukus, o puošti eglę padėjo ir Vytenis bei mažoji Esteilytė, jai viskas įdomu, bandė kabinti ir žaisliukus. Leo jau paauglys, todėl jam patinka rezultatas, ne procesas“, – pasakojo J. Partikė.

Pažvelkite, kaip šiemet savo namus papuošė grožio specialistė Justina Partikė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją