Po šv. Mišių laidotuvių procesija atvyko į Kauno Petrašiūnių kapines. Kapinėse dar prieš 16 valandą būriavosi žmonės, norintys atsisveikinti su A. Adamkiene.

Ceremonijos pradžioje dainą velionei skyrė Justinas Jarutis.


Vieta pasirinkta seniai

Kauno Petrašiūnų kapinės atgulti amžinojo poilsio buvo pasirinktos jau prieš kurį laiką ir yra senas šeimos sprendimas.

Taip žiniasklaidai sakė prezidento G. Nausėdos patarėjas Ridas Jasiulionis. Jis dar teigė, jog tai nėra valstybinės laidotuvės.

„Tai gimtasis prezidento V. Adamkaus miestas. Šiaip visos laidotuvės yra organizuojamos pagal šeimos pageidavimus. Pats prezidentas V. Adamkus galima sakyti, kad yra pats organizatorius“, – LNK žinioms pirmadienį sakė prezidento G. Nausėdos patarėjas R. Jasiulionis.

Delfi primena, kad pirmadienio vakarą ir antradienio rytą kartu su V. Adamku prie velionės ponios Almos karsto užuojautos žodžius priėmė ir pirmoji šalies pora – prezidentas G. Nausėda su žmona Diana.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją