„Tikrai neplanavau didelio vakarėlio su fejerverkais. Maniau, ramiai su šeima pakelsime taurę, paragausime torto, pasidžiaugsime vienas kito draugija. Tačiau artima mano draugė N. Bunkė sumanė surengti man staigmeną“, – teigė ji.

Netikėtas draugės planas

Gerokai prieš Justinos gimtadienį, Natalija patikino draugę, jog Vilniuje tą dieną jos tikrai nebus. Dieną prieš gimtadienį ir dieną po jo moteris turėjo koncertuoti Palangoje, tad grįžti į sostinę jai tikrai nebus paranku. Visgi, Natalija atvyko į sostinę ir nudžiugino draugę miela staigmena.

„Buvau pasiruošusi kukliai paminėti gimtadienį su šeima, savo namuose, tačiau gimimo dienos popietę man žinutę parašė sesuo Eva. Ji primygtinai reikalavo atvykti į „Sugamour“ restoraną. Tiesą sakant, net kiek supykau. Galvojau, negi aš viską planavau, pirkau, rengiau, kad galėtume jaukiai pasisėdėti mano namuose, o artimieji suplanavo mane ištempti kažkur kitur. Kaip tapo akivaizdu, tuometiniai mano planai nebuvo niekam įdomūs. Pasirodo, mano gimtadienio staigmeną buvo suplanavusi Natalija. Tad, piktu seses paliepimu, buvau priversta vykti į restoraną. Įėjus netekau amo. Ne tik mano šeima, bet ir artimiausi draugai laukė manęs. Buvau absoliučiai apstulbusi“, – DELFI kalbėjo ji.

Praėję metai buvo labai sunkūs

Mergina atvirai pripažino, kad praėję metai jai buvo sunkūs, tačiau šios patirtys ją išmokė vertinti tai, ką turi.

„Praėję metai nebuvo patys geriausi mano gyvenime. Jie tikrai buvo sunkūs. Daug skausmo, ašarų. Iš mano gyvenimo išėjo du man labai svarbūs žmonės. Tai beprotiškai išgyvenau. Kai liūdna viduje, kenčia ir visa aplinka. Kentėjo darbas, sveikata. Džiaugiuosi, kad artimų žmonių dėka atsitiesiau. Nepaisant liūdesio, gavau didelę gyvenimo pamoką, kurią beprotiškai vertinu“, – pasakojo ji.

Paklausta, ko norėtų sau palinkėti – sėkmės darbuose ar aistringos meilės, Justina patikino, kad didžiausią laimę gyvenime jai teikia tai, kas tikra.

„Sau palinkėčiau tikrumo šalia. Tai labai svarbu. Tikri žmonės, tikri jausmai. Tai leidžia džiaugtis gyvenimu, suteikia prasmės“, – tikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)