Panašu, kad kaip tik dabar atlikėja išgyvena savo aukso amžių, kai nemažai darbų jau atlikta, o tikslai – įgyvendinami. Vienas jų, kurio idėją J. Arlauskaitė brandino ilgus metus, buvo jos restoranas „Basi basi“, kuris jau veikia mėnesį. Jo duris muzikos pasaulio atstovė pirmiausiai atvėrė draugams, kurie turėjo galimybę pirmieji paragauti jos patiekalų.

„Aš turiu du albumus, patinku sau, kaip atrodau, beveik pavyko su savimi susikalbėti, kuo labai didžiuojuosi, nes vidinis monologas su savimi yra labai svarbus. Anksčiau nemokėjau su savimi tvarkytis. Beveik nugalėjau savo baimes, kovojau su panikos priepuoliais ir aš turiu stabilų gyvenimą, įdirbį, stabilią meilę šalia savęs. Turiu restoraną ir mano svajonės pildosi“, – kalbėjo atlikėja, kuri dabar intensyviai kuria ir atlieka solinius kūrinius.

Paklausta, kodėl savo restoranui dainininkė pasirinko būtent Anykščius, Jazzu sakė, kad priežastys yra kelios ir viena jų nukelia dvylika metų atgal. „Mano vyras yra anykštėnas ir draugai anykštėnai.

Yra ir kita įdomi istorija. Kai man buvo aštuoniolika metų ir mes su Leonu keliavome su savo koncertais po Lietuvą, kažkaip pravažiavome Anykščius ir pamatėme pastatą upėje „Senoji bangelė“. Pastatas buvo keistas, (tarsi) ufo ir su fontanais.

Viskas taip apsivertė, kad po dvylikos metų aš ten turiu restoraną. Kai sužinojau, jog tą pastatą nuomoja, buvo naktis, bet paskambinau ir pasakiau, kad noriu jo dabar. Net nežinojau, ką ten veiksiu, nors gal žinojau. Visada turėjau svajonę turėti restoraną“, – juokėsi J. Arlauskaitė – Jazzu.