Šis būstas išsiskiria ne tik savo ypatinga vieta, bet ir kitais privalumais – tai itin erdvūs, šviesūs, moderniai įrengti apartamentai. Pro apartamentų langus atsiveria kvapą gniaužianti gamtos ir miesto architektūros panorama. Moderniai įrengtas, jaukus ir prabangus butas pačioje miesto širdyje leis naujakuriams mėgautis išskirtiniu komfortu, nestandartiniais interjero sprendimais ir aukšta gyvenimo kokybe, o negausi kaimynystė ir rami vieta užtikrins išskirtinį saugumą“, - rašoma nekilnojamojo turto brokerio Ričardo Sablovskio skelbime. Čia pat priduriama, jog šis būstas – puikus pasirinkimas norintiems gyventi užburiančiuose apartamentuose, nenutolstant nuo įvykių sūkurio ir miesto šurmulio.

Paklausta, kodėl nusprendė parduoti savo namus prestižinėje sostinės vietoje, Justė Arlauskaitė-Jazzu patikino, kad apartamentuose pastaruoju metu praleidžia itin mažai laiko. Esą tokiu erdviu būstu reiktų labiau rūpintis nei ji gali. Žinoma atlikėja neslėpė, kad namus parduoti gaila, tačiau pokalbio metu atskleidė, kad jos ir sužadėtinio Donato Ivanausko planuose – bendras būstas – individualus namas.

„Aš praleidžiu ten porą dienų per mėnesį. Tiesiog labai daug keliauju ir absoliučiai neturiu laiko rūpintis buitimi. Butas itin didelis, jame reikia gyventi, mylėti jį, prižiūrėti, o aš įšoku, persikraunu lagaminą ir toliau į pasaulį. Be to, dabar karjera veda į labai plačius vandenis, tai nebeturiu prasmės būti prisirišusi prie vienos vietos. Labai gaila parduoti, jei atvirai, nes siejau tą vietą su savo ateitimi. Bet su Donatu planuojame įsikurti name, kursime savo bendrus namus“, - DELFI pasakojo Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Justės draugai šį butą vadina rūmais. „Sako, karalienė savo rūmus apleidžia“, - kalbėjo Justė.

Buto kaina daugeliui gali pasirodyti labai didelė – 450 tūkst. eurų. Visgi įvertinus nekilnojamojo turto kainas šiame sostinės rajone, prašomi 2205 eurai už kvadratinį šio būsto metrą nebeskamba taip įspūdingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (459)