„Man „A-ha“ - mokyklos laikų sentimentų grupė. Juk tada ir tebuvo jie, „Depeche Mode“, „Duran Duran“... Klausiausi „A-ha“ koncerto su dideliu malonumu, o po jo nuėjau į užkulisius pasiimti daiktų. Tada netyčia ir pataikiau į trumputį susitikimą su grupės nariais“, - pasakojo J.Statkevičius.

Grupės vokalistas Mortenas Harketas, pamatęs užkulisiuose laukiančią grupelę lietuvių gerbėjų, pasakė apsaugai leisti juos artyn. Gerbėjai turėjo beveik visus „A-ha“ išleistus albumus ir muzikantai juos kantriai pasirašė.

„Mes maloniai ir mandagiai šnektelėjome, padėkojome jiems už gražų koncertą ir nusifotografavome“, - sakė tarp gerbėjų atsitiktinai atsidūręs Juozas.

„A-ha“ nariai nė neįtarė, kad kalbasi su garsiausiu Lietuvos dizaineriu, kuris tik prieš mažiau nei savaitę pristatė savo naujausią kolekciją. Ir jos kulminacijos dalimi tapo būtent „A-ha“ daina „Hunting High or Low“.

Jai skambant ant podiumo pasirodė J.Statkevičiaus nuotaka. „Tai viena gražiausių dainų pasaulyje. Tiesa, tai, kad ji skambėjo kolekcijos finale, nieko bendro neturi su „A-ha“ atsisveikinimo koncertu. Kai parinkau šią dainą finalui, net neįtariau, kad po keturių dienų jau stebėsiu paskutinį jų koncertą Vilniuje ir dar atsirasiu tinkamu laiku ten, kur muzikantų susitikimas su gerbėjais“, - mistiniu sutapimu negalėjo atsistebėti dizaineris.

Mortenas Harketas ir Juozas Statkevičius su gerbėjais  (T.Stackevičiaus nuotr.)
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją