Ryte atsikėlęs R.Peliušenko ne tik nesulaukė Jono atsiprašymo, bet, pažvelgęs į save veidrodyje, pamatė jo paakį „puošiančią“ mėlynę.

„Jis priėjo prie manęs stipriai išgėręs, kažko manęs paklausė, pastebėjau, jog jis buvo agresyvus. Aš stovėjau ir kalbėjau su barmenais. Jis prisiartino man iš nugaros, aš sukausi ir tuo metu gavau smūgį į akį“, - tokią incidento versiją pateikė R. Peliušenko.

Nukentėjusysis R. Peliušenko parašė pareiškimą policijai dėl kūno sužalojimo. „Jei jis būtų bent atsiprašęs, gal viskas būtų kitaip“, - savo sprendimą kreiptis į policiją aiškino nukentėjusysis.

Pasak R.Peliušenko, labiausiai įžeidė po incidento pašnekovą pasiekę tokie “Dangaus” dalyvio žodžiai: „Tegu galvoja su kuo kalba, aš tikrai jo neatsiprašysiu“.

Pasak liudininkų, po incidento Jonas yra sakęs, jog realybės šou dalyviui „nesvarbu baudos ir jei norės, dar kartą duos“. Kadangi šiuo metu Jonas filmuojasi realybės šou, su juo susisiekti nepavyko. Tačiau „Dangaus“ režisierius Jonas Banys mano, kad minėta situacija yra „pakankamai paprasta ir niekuo neypatinga“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)