Moteris aktyviai sportuoja ir laiko veltui neleidžia. Nors iš švęsdama gimtadienį, ji nepamiršo rytinio bėgimo ir darbo sporto klube. Žinoma, čia ją pasveikino būrys kolegų, kurie neleido pamiršti, kokia ji yra mylima.

„Šiandien dieną praleisiu darbe. Gimtadienio proga tikrai neketinau vengti darbo, būsiu čia iki 10 valandos vakaro. Manau, tinkamai atšvęsiu savo gimtadienį kelionės į kalnus metu. Ji manęs laukia jau netrukus. Tai bus tikras laikas sau. Keliausiu į žygį aplink Momblano masyvą. Dvi savaites ši kelionė truks. Bendras maršrutas sieks 190 kilometrų“,– kalbėjo ji.

Jolanta tikino, kad gimtadienių ji pernelyg nesureikšmina, tačiau tai jai vis tiek yra išskirtinė diena. Jos metu kiekvienas žmogus sulaukiama daug skambučių, sveikinimų socialinėje erdvėje. Tai kelia šypseną, suteikia teigiamų emocijų.

Kalbėdama apie labiausiai įsimintinus gimtadienius, moteris prisiminė prieš kelis metus sutiktą gimtadienį Zanzibare.

„Prisimenu, kai gimtadienį švenčiau Zanzibare. Mėgavausi jūra, baltu smėliu, tuščiu paplūdimiu. Su drauge valgėme vietinių keptą tortą su viena žvakute. Labai buvo smagus paminėjimas, nes nukeliavau ten, kur labai norėjau nukeliauti. Apskritai, nesu stipri gimtadienių šventėja, todėl visą laiką jie tokie ramesni buvo. Vaikystės gimtadienius mielai atsimenu, kai organizuodavo tėvai ir giminės“,– kalbėjo ji.

Praėję metai buvo labai geri

Moteris teigia, kad svarbiausias dalykas gyvenime – sveikata, jos sau ir linki.

„Sau palinkėčiau sveikatos, nes tai svarbiausias dalykas gyvenime. Bus sveikata, bus ir darbas, bus ir laimė ir visi kiti dalykai. Tai yra vienas iš svariausių dalykų. Nes be sveikatos nesvarbu, kiek tu pinigų turėsi, laimės nebus. Tai linkiu sau, kad sveikata neapleistų manęs ir turėčiau tiek pat energijos, kaip ir dabar. Tai viskas, ko aš noriu kol kas“,– sakė ji.

Jolanta atviravo, kad praėję metai jai buvo geri, ji stipriai patobulėjo sporto srityje.

„Kiekvieni metai atneša kažkokių dalykų, kurie augina žmogų kaip asmenybę. Daug patobulėjau darbo srityje, įgavau patirties sportinėje veikloje. Visą laiką, jei žmogus domisi kažkuo, tai žinai, kad bus tas teigiamas rezultatas, tobulėjimas, o ne stovėjimas vietoje.

Sportas mano gyvenime dabar užima didelę dalį laiko. Tai pagrindinė darbinė veikla. Gilinu žinias, tobulinu save, lankausi seminaruose. Sportas nėra tiesiog ateiti į salę ir pakilnoti svarmenis, čia daug gilesnė sritis, jei imi gilintis į medicininę pusę“,– kalbėjo ji.

Moteris mėgsta išbandyti naujas veiklas, stengiasi įgyvendinti savo svajones.

„Kopiau į Himalajus, tai buvo didžioji mano gyvenimo svajonė, kurią tiek metų brandinau. Po truputį viskas dėliojasi taip kaip reikia, viskam savas laikas. Niekas gi nieko neskubina ir labai džiaugiuosi, kad viskas tik į teigiamą pusę“,– sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)