„Vakar buvo labai geras koncertas, kur buvo labai daug gražių žmonių. Ačiū labai organizatoriams už viską ir už išpildytą norą dainuoti tikroje koncertų salėje. Taip, bilietas į mūsų koncertą kainuoja tiek pat, kiek į pasaulinių žvaigždžių. Man atrodo, kad mes to verti, - rašė atlikėja. - Kaip ir sakiau vakar, žmonės turi koncerto klausyti, o ne triauškinti traškučius, kalbėtis ir gert. Vakar koncertas buvo a lia Kongresų rūmuose. Ir iš šimtų žmonių vistiek atsirado dešimt urodų, kurie jautėsi labai svarbūs ir dėl kurių koncertas truko trumpiau.“

Savo žinutėje Jazzu pabrėžė, kad ji beprotiškai myli savo klausytojus ir žmones apskritai. Tačiau keli į jos koncertą atėję gerbėjai kaip reikiant sugadino atlikėjai nuotaiką. Savo žinutėje nepagarbiai nusiteikusius klausytojus J. Arlauskaitė išvadino urodais ir prašė nesilankyti jos koncertuose.

„Neišprusę daunai, neikit manęs klausyti. Man nereikia jūsų mordų ir jūsų bapkių. Eikit griaužti savo čipsus į rajoną ir veskitės savo <...> kiaunes į užeigą – mano koncertai jums ne vieta. Aš jūsų nelaukiu. O daunės kiaunės, kurios sėdi su telefonais ir postina, kokios jos gražios ir kad yra kūl būti mano koncerte, eikit n... kartu su savo urodais“, - rašė J. Arlauskaitė.

DELFI žiniomis, Jazzu ir Leonas Somovas koncertavo Londone, Islington Assembly Hall. Bilietas į koncertą kainavo 33 svarus (apie 140 litų).

Jazzu pabrėžė, kad ši žinutė skirta tiems dešimčiai žmonių, kurie koncerte jai rodė nepagarbą. „Aš kuriu pasauliui ir gerbiu visus tuos, kurie gerbia mane ir mano kūrybą. Myliu jūsų širdis, ausis ir sielas. O visi kiti galit eiti … Jau pasakiau, kur“, - rašė J. Arlauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1039)