„Šiandien.. Ouč“, - likus kelioms valandom iki renginio savo profilyje socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Jazzu, o televizijos laidų vedėjas Jogaila Morkūnas dar pasiteiravo, kokias gėles atvežti į renginį.

Renginį Jazzu pradėjo pasisveikinusi su savo gerbėjais. "O jūs šiaip gerai jaučiatės, nes man labai baisu", - nuo scenos kalbėjo dainininkė. Jazzu taip pat prasitarė, kad Teatro arena jai tapo jau antraisiais namais. 

Naujajame albume - keturiolika dainų. Visos jos koncerte buvo atliekamos gyvai. Kai kurios – jau gerai žinomos publikai. Tarp jų, ir „Sugalvoki norą“, kuri yra vienintelė albume lietuvių kalba skambanti daina. Taip pat akimirksniu išpopuliarėjusi ir didelių gerbėjų simpatijų sulaukusi „Lower Than The Ground“, šiuo metu jau besisukanti radijo stočių topuose. 

Pasveikinti jų su dar viena premjera į Teatro areną atvyko didelis būris dueto talento gerbėjų bei visuomenei žinomų žmonių. Koncerto nepraleido Vilma Javtokienė, Saugirdas Vaitulionis, Agnė Grigaliūnienė su vyru Simonu, Jogaila Morkūnas su drauge.

Kaip prieš koncertą atskleidė Justė, kad duetas, padedamas profesionalų, itin daug dėmesio skyrė scenos vaizdui, kostiumams, dramaturgijai, spalvoms, vengdami blizgučių ir pigių sprendimų.

Justė Arlauskaitė-Jazzu minią stebino, net tik tobulai atliekamais muzikiniais kūriniais iš naujojo albumo, bet ir ypatingu įvaizdžiu. Sceniniais atlikėjų kostiumais rūpinasi dizainerė ir „Zoraza“ mados namų įkūrėja Daiva Urbonavičiūtė. Visi dueto kostiumai kurti specialiai naujojo albumo koncertams. Atlikėja demonstravo „tvinpyksiškus“ ir „Vasarvidžio nakties sapno“ įkvėptus kostiumus: psirodymą pradėjo vilkėdama violetinės spalvos žemę siekiančia suknele, vėliau atliko kūrinį sedėdama ant sofos.

Nepriekaištingą atlikėjų įvaizdį papildė speciali koncertų scenografija ir apšvietimas, kuria rūpinosi režisierius Gytis Ivanauskas.

Dar vienas papildomas dueto koncertas bus surengtas rytoj Vilniuje, vėliau duetas naujojo albumo keliaus pristatyti į Kauną bei Klaipėdą.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)