Linksmomis detalėmis dekoruoti akiniai, ryškiai raudonos kelnės, raudonomis ir baltomis juostelėmis margintos skarelės ar ryškiaspalvės skrybėlės – taip savo aprangą „pagardino“ susirinkuseji į Amerikos šventę.

Tarp susirinkusiųjų buvo matyti ir Mantas Petruškevičius bei Rasa Arlauskienė. Taip pat ir Niujorko „Knicks“ klubo krepšininkas Mindaugas Kuzminskas, kuris pristatė savo karjeros nuotraukų parodą. Į renginį, palaikyti savo mylimosios Iglės Bernotaitytės, kurį šįvakar savo dainas dovanojo susirinkusiems, atvyko ir Ignas Lelys.

Nuotraukose, kuriomis M. Kuzminskas parodos metu pasakojo savo istoriją, užfiksuoti įvairūs periodai. „Yra nuo penkerių metų, nuo šeimų turnyrų ir akimirkų iš Šarūno Marčiulionio mokyklos. Gaila, kad nespėjau surinkti tiek, kiek norėjau, nes galima rinkti ir rinkti“, – pasakojo Mindaugas, pristatydamas 14 nuotraukų rinkinį.

Mindaugo Kuzminsko karjeros nuotraukų parodos pristatymas (daugiau apie tai skaitykite čia):

Vilniuje Amerikos nepriklausomybės diena triukšmingai ir linksmai švenčiama jau 17-ąjį kartą. DELFI kalbintas M. Kuzminskas tikino, kad amerikiečiai visuomet šią dieną švenčia itin pakiliai ir, anot jo, tai užkrečia.

„Amerikiečiai visas šventes mėgsta pabrėžti, tačiau ypatingai – valstybines. Tai labai gražu, nes juk kai kurios šventės yra labiau skirtos vartojimui ar panašiai, tačiau valstybinės su tuo nesusijusios, todėl labai gražu, kad tai taip gražiai paminima. Tokios šventės kiekvienam žmogui išvysto didesnį patriotiškumo jausmą“, – įspūdžiais iš JAV dalijosi krepšininkas.

JAV nepriklausomybės dienos minėjimo akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)